reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

1500988445-aaaaaa.jpeg
tadammm

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Knedle mnie nie ruszaja, ale pierogi z jagodami za mna chodza....

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie gadac mi o jagodach bo ja tu nie mam co liczyc na jagody [emoji14] zreszta ja jutro dieta [emoji14]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No nareście @reniuszek się odnalazł :D Ale dziwnie,że jutro masz wizytę a ja nie :D A wszystko przez urlop ginekologa. Mam nadzieję, że sytuacją z Emkiem jest już fajna. Niestety miał racje i 5 lub 6 drzew mamy do wycinki.... problem w całym nadleśnictwie jest. Podziękuj jednak mu ode mnie, bo dzięki Niemu od razu wiedziałam co mamy robić.
Mam nadzieje, że będziesz mogła pojechać w góry. Co do planów siłowniowo, bieganych plus dieta u mnie też są. Jakoś tak w styczniu przejdę do realizacji :D W wakacje mam zamiar dumnie w bikini chodzić , a co :D
Pochwal się kocyczkiem zdolna bestio , ja kilka razy próbowałam się nauczyć robić na drutach ale mi nie szło :(

@chucherko albo bardziej ułożenia łożyska [emoji6]. U mnie 8 z przodu a brzuch od kilku dni faluje [emoji6], a też pierwsza ciąża [emoji6]. Chociaż jak pisałam, malutka się uspokaja na dotyk męża dłoni na brzuchu [emoji16].
Tyle, że ja dziś już mam 21t6d [emoji6].

@eklerkaa szybkiego zaprzyjaźnienia się z gipsem dla synka [emoji6] i dużo zdrowia [emoji6].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

@eklerkaa dużo zdrowia dla synka ! Na szczęście 6 tygodni szybko minie, szkoda że akurat taki wypadek podczas wakacji
No szkoda właśnie bo na wakacje mieliśmy jechać bardziej na jakieś baseny, atrakcje wodne itd. ;) będzie miał zoo w tym roku za to u to we Wrocławiu to duże zoo ;) Tez się cieszy.

......:::::::::20t. i 0d::::::::.........

reklama
@eklerka bardzo współczuję złamania, ehhh biedny synek...
Ja dzisiaj nic specjalnego nie robie na obiad- ryż z jogurtem i bananami; cały dzień leże w łózku, albo czytam książke, siedzę na necie, nawet pocwiczyłam i takiego lenia mam, jeśli chodzi o wyjście z domu, byłam tylko na mega szybkich zakupach i na spacerze z psem...
Teraz czekam na mojego Ł, dzisiaj zejdzie mu dłużej w robocie, będzie po 18-stej, poźniej jedziemy do sklepu po pozostałe rzeczy do domu...
Ja wczoraj jadłam pierogi z jagodami :D

Do góry