Oj o przytuleniu nie było mowy, taka zła byłam. Babcię wciąż operują.Z jednej strony mają rację, a z drugiej nie dziwię się, że chciałabyś ją zobaczyć.
A kłótnie czasami sie zdarzają. Byle się nie stresować za mocno. Na dobranoc drobne przytulanie pomoże![]()
reklama
Dziękuję bardzo@Ankuś tulę mocno i ślę ciepłe myśli :* No i kciuki za babcię oczywiście też zaciśnięte :*
@eklerkaa dużo siły dla Ciebie i Syna. No i szybkiego powrotu do zdrowia
Ja może wielka nie jestem. Ale przy tym ile ważyłam czuję się jak hipcioNa szczęście idzie głównie w brzuch i cycki. Tak jak pisałam na brzuszkach, wolę siebie plecami do lustra, hihihihi
@reniuszek, u Ciebie wszystko okay? Zamilkłaś coś ostatnio :*
M@gda
Moderatorka
Chyba mnie namowilasZrób warto [emoji4] ostatnio miałam i było pychaaaa
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@iwilleatyou ! Dokładnie tak jak masz w nicku - zjem Cię xD Hihihi. Ja za knedle to bym się oddała normalnie ^^ I kluseczki <3 Pysznie to wygląda
@reniuszek no jesteś! Co ja Cię do odpowiedzi muszę wzywać?
Trzymam kciuki za górki
Ja dziś idę z nadzieją do lekarza na TAK w kwestii basenu.
Edit. Zapomniałam Ci odpowiedzieć. Kulka już ma się dobrze. Łasi się i tuli na non stopie
I je już seler! <3 A to znaczy że doszedł do siebie w 100% 
@eklerkaa no to Synuś będzie biegał na wakacjach i zbierał podpisy od potencjalnych kandydatek na wakacyjną miłość
Dziewczyny lubią łobuziaków
Pilnuj Go tam, hihihi
Swoją drogą masz młodego przystojniaka <3
Idę grzać naleśniki z dżemikiem bo mi już burczy brzuś.
Całuję piękne moje Grudniówki :*
@reniuszek no jesteś! Co ja Cię do odpowiedzi muszę wzywać?
Edit. Zapomniałam Ci odpowiedzieć. Kulka już ma się dobrze. Łasi się i tuli na non stopie
@eklerkaa no to Synuś będzie biegał na wakacjach i zbierał podpisy od potencjalnych kandydatek na wakacyjną miłość
Idę grzać naleśniki z dżemikiem bo mi już burczy brzuś.
Rossiczka
Moderatorka
Ankuś duzo zdrowia dla babci, żeby szybko wróciłam do zdrowia. Mam nadzieję, że z mężem szybko wszystko wróci do normy i zapomnicie o tej kłótniOj o przytuleniu nie było mowy, taka zła byłam. Babcię wciąż operują.
Mój T. właśnie zadzwonił, że miał stłuczkę z Tirem, nic mu nie jest zderzak porysowany więc idzie auto do blacharza na 4-5 dni, więc mój mi zabiera.... :/
Ankuś duzo zdrowia dla babci, żeby szybko wróciłam do zdrowia. Mam nadzieję, że z mężem szybko wszystko wróci do normy i zapomnicie o tej kłótni
Mój T. właśnie zadzwonił, że miał stłuczkę z Tirem, nic mu nie jest zderzak porysowany więc idzie auto do blacharza na 4-5 dni, więc mój mi zabiera.... :/
O mój rajuniu! Dobrze że T jest cały! Z tirami to nie ma żartów. Jesteś mocno zmotoryzowana? Ja to nawet prawka nie mam ^^
Dziękuję. Z mężem już zgoda, ale mi wciąż przykro.Ankuś duzo zdrowia dla babci, żeby szybko wróciłam do zdrowia. Mam nadzieję, że z mężem szybko wszystko wróci do normy i zapomnicie o tej kłótni
O kuuuurde z tirem! Najważniejsze, że jemu nic się nie stało.
Rossiczka
Moderatorka
jestem zmotoryzowana, zakupy codziennie. Pogoda słaba więc gdzieś z dzieckiem podjechać by się pobawiło etc Poza tym nie lubię swojej granatowej strzały mu oddawaćO mój rajuniu! Dobrze że T jest cały! Z tirami to nie ma żartów. Jesteś mocno zmotoryzowana? Ja to nawet prawka nie mam ^^
M@gda
Moderatorka
Ankuś duzo zdrowia dla babci, żeby szybko wróciłam do zdrowia. Mam nadzieję, że z mężem szybko wszystko wróci do normy i zapomnicie o tej kłótni
Z tirem? Kurczaczki... brzmi groznie... tir to jednak tir...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Rossiczka
Moderatorka
Rozumiem doskonale, ja też często po kłótni czuje się przez kilka dni źle, tzn jest mi przykro. Dlatego też życzyłam aby wróciło wszystko na swoje miejsceDziękuję. Z mężem już zgoda, ale mi wciąż przykro.
O kuuuurde z tirem! Najważniejsze, że jemu nic się nie stało.