reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
@eklerkaa cudne te ubranka <3 Ja dziś czekając na odbiór królika byłam w H&M ale nic już nie było ;) W Auchanie kupiłam jede bodziak :)

@Endywia Różyczka to jak w Śpiącej Królewnie ;) Mała złotowłosa Księżniczka <3 No i gratuluję 100% Córci ;)

@mrsMalec piękne te kombinezony <3

@Małgoś86 gratuluję :)

@CarlaR no przykro mi że się dziś z Bąbelkiem nie zobaczycie :( Będziemy trzymać za to kciuki aż do jutra :*

@Oska305 nie smutaj :* Odpoczywaj ile wlezie i na spokojnie. Wszystko się wyrówna :*

@iwilleatyou przechodzę to samo. Jak widzę te wszystkie lasie w galeriach z gołymi brzuszkami i na szpilach to aż mnie ściska ;)

@gie_er pięknie Ci Pola rośnie. <3

Twardnienie wyczuł już przy usg pod głowicą, a gdy powiedziałam, że mam tak cały czas to powiedział, że to niedobrze. Mam wrzucić na luz. Magnez biorę sama, ale muszę chyba częściej. Z nerwów nie zarejestrowałam w głowie ile jest różnicy między dziećmi, ale chyba 10 gramów. Mam też powtórzyć toxoplazmozę i grupę krwi. Nie wiem po co. Też powtarzacie te badania?

Cześć dziewczyny napsialam do Was bardzo dawno temu i zniknelam ponieważ dopadły nas straszne problemy rodzinne zwiazane ze strasznymi chorobami nowotwory ale nie mam siły o tym pisać...:(
Czy moge do Was wrócić? Jestem w 19t i 1 dniu ciąży lekarz mówi, że chyba dziewczynka. 31 lipca mam badania prenatalne. Od dwoch dni pobolewa mnie dość podbrzusze ciagnie mnie bardzo a dzis doszedł ból troszke krocza i nie wiem czy sie powinnam przejmować we wtroek mam wizyte.
Czasem Was podczutuje i bardzo mocno za Was wszystkie trzymam kciuki stworzylyscie niesamowitą grupę!!

@eklerkaa nie ma czym. Najzwyklejszy ichniejszy bodziak z nadrukiem ^^ Będę się chwalić za 2 tygodnie wszystkim co mam. A będzie tego sporo :D

@Agusia13 jasne że tak. W grupie przecież zawsze raźniej :* Połówkowe masz wtedy kiedy ja :) Będziemy za siebie trzymać kciuki :* Ja mam synka ;)

Gratuluje wszystkim kobitkom udanych wizyt :) aż chce się wchodzić na forum dla takich wieści.
Dzisiaj przekroczyłam chyba wszystkie normy jeśli chodzi o jedzenie. Już nie mam siły jeść, ale co przechodze obok kuchni to te zapachy mnie dopadają... i tak to trwa i trwa :D

Nie wiem czy coś zobaczycie na tym zdjęciu 3 d
1500489888-aaaaaa.jpeg

1500489712-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry