reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
@eklerkaa cudne te ubranka <3 Ja dziś czekając na odbiór królika byłam w H&M ale nic już nie było ;) W Auchanie kupiłam jede bodziak :)

@Endywia Różyczka to jak w Śpiącej Królewnie ;) Mała złotowłosa Księżniczka <3 No i gratuluję 100% Córci ;)

@mrsMalec piękne te kombinezony <3

@Małgoś86 gratuluję :)

@CarlaR no przykro mi że się dziś z Bąbelkiem nie zobaczycie :( Będziemy trzymać za to kciuki aż do jutra :*

@Oska305 nie smutaj :* Odpoczywaj ile wlezie i na spokojnie. Wszystko się wyrówna :*

@iwilleatyou przechodzę to samo. Jak widzę te wszystkie lasie w galeriach z gołymi brzuszkami i na szpilach to aż mnie ściska ;)

@gie_er pięknie Ci Pola rośnie. <3

Twardnienie wyczuł już przy usg pod głowicą, a gdy powiedziałam, że mam tak cały czas to powiedział, że to niedobrze. Mam wrzucić na luz. Magnez biorę sama, ale muszę chyba częściej. Z nerwów nie zarejestrowałam w głowie ile jest różnicy między dziećmi, ale chyba 10 gramów. Mam też powtórzyć toxoplazmozę i grupę krwi. Nie wiem po co. Też powtarzacie te badania?

Cześć dziewczyny napsialam do Was bardzo dawno temu i zniknelam ponieważ dopadły nas straszne problemy rodzinne zwiazane ze strasznymi chorobami nowotwory ale nie mam siły o tym pisać...:(
Czy moge do Was wrócić? Jestem w 19t i 1 dniu ciąży lekarz mówi, że chyba dziewczynka. 31 lipca mam badania prenatalne. Od dwoch dni pobolewa mnie dość podbrzusze ciagnie mnie bardzo a dzis doszedł ból troszke krocza i nie wiem czy sie powinnam przejmować we wtroek mam wizyte.
Czasem Was podczutuje i bardzo mocno za Was wszystkie trzymam kciuki stworzylyscie niesamowitą grupę!!

@eklerkaa nie ma czym. Najzwyklejszy ichniejszy bodziak z nadrukiem ^^ Będę się chwalić za 2 tygodnie wszystkim co mam. A będzie tego sporo :D

@Agusia13 jasne że tak. W grupie przecież zawsze raźniej :* Połówkowe masz wtedy kiedy ja :) Będziemy za siebie trzymać kciuki :* Ja mam synka ;)

Gratuluje wszystkim kobitkom udanych wizyt :) aż chce się wchodzić na forum dla takich wieści.
Dzisiaj przekroczyłam chyba wszystkie normy jeśli chodzi o jedzenie. Już nie mam siły jeść, ale co przechodze obok kuchni to te zapachy mnie dopadają... i tak to trwa i trwa :D

Nie wiem czy coś zobaczycie na tym zdjęciu 3 d
1500489888-aaaaaa.jpeg

1500489712-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry