reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Jestem !!!
Dotarłam do domu :)
Franek został frankiem, widziałam jajeczka . według OM 21t2d według USG 22t6d ale tym się nie sugerujemy ;) wszystkie narządy ok, serce, nogi, kości ;) waga 520g

p19uflw1nv024jhl.png
Jaaaki duży super [emoji4]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

@doublemummy bardzo się cieszę, że wszystko dobrze. Dużego masz tego kawalera w brzuchu
Powiem szczerze,, że po wagach malenstw tu podawanych jak usłyszałam 360 to pomyślałam sobie "phi tak mało " :-)

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

@doublemummy bardzo się cieszę, że wszystko dobrze. Dużego masz tego kawalera w brzuchu
Powiem szczerze,, że po wagach malenstw tu podawanych jak usłyszałam 360 to pomyślałam sobie "phi tak mało " :-)

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Bo Ty zgrabną laseczkę urodzisz [emoji4]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Rossiczka super:*i jasne ze widze w 3d piekna buzie♡
Doublemummy fajnie ze Franio zostal:)no i jaka waga!swietnie:))

To Ineczka poki co malutka jak 337 miala tylko

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Twardnienie wyczuł już przy usg pod głowicą, a gdy powiedziałam, że mam tak cały czas to powiedział, że to niedobrze. Mam wrzucić na luz. Magnez biorę sama, ale muszę chyba częściej. Z nerwów nie zarejestrowałam w głowie ile jest różnicy między dziećmi, ale chyba 10 gramów. Mam też powtórzyć toxoplazmozę i grupę krwi. Nie wiem po co. Też powtarzacie te badania?
Jesli masz minutowa krew a mężczyzna na plusie to 3 razy w ciąży robisz grupę z przeciwcialami. Ja tak mam. Toksoplazmoze jeśli Ci wykazało ze nigdy nie przechodzilas i nie masz przeciwciał to tez robisz 2 albo 3 razy. Tak tez mam. Pozdrawiam

Jestem !!!
Dotarłam do domu :)
Franek został frankiem, widziałam jajeczka . według OM 21t2d według USG 22t6d ale tym się nie sugerujemy ;) wszystkie narządy ok, serce, nogi, kości ;) waga 520g

p19uflw1nv024jhl.png
Jej ekstra! [emoji3] jakie duże tu dzieci już są! Mój w 19t4d miał 290g, no i wszyscy mi mówią że brzuszek mam nieduży jak na 5ty miesiąc, może potem odbije moja kruszynka [emoji4]

reklama
Do góry