reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Też czekam na połowkowe mam 31 lipca .
Nie mogę się doczekać spotkania z Synkiem. W środę tydzien temu byłam na badaniach kontrolnych jakieś krwawienia mam z szyjki przez zapalenie dostałam globulki Macmirror.
Mam nadzieję że przejdzie mi .
Generalnie jestem w 18 tyg i 5 d. Nie czuje jeszcze żadnych ruchów. To moje pierwsze dziecko. Nie mogę się doczekać aż brzusio zacznie falowac [emoji3]

18 tc

Dziewczyny, super wieści po wizytach [emoji6] jakie te maluszki są już duże [emoji7]. Cudownie [emoji16].
@CarlaR będę trzymać jutro kciuki byś nie musiała za długo czekać w kolejce przed gabinetem! [emoji6]

@doublemummy zazdroszczę polaserowych efektów [emoji6] u mnie laser niestety odpada, nad czym ubolewam, ale nie ten kolor karnacji i włosków..

@Oska305 10g to żadna różnica, dzieci nie są identyczne więc mogą się też różnić wielkością. Odpoczywaj, żeby macica się powoli uspokajała i przestała tak twardnieć [emoji6]. Grupy krwi nie muszę powtarzać, ale toxo mam na kolejną wizytę też zrobić [emoji6].

Właśnie pochłonęłam miskę nektarynek i malin.. Zaraz dopadnie mnie paskudna zgaga, ale było pysznie [emoji7].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

@doublemummy fantastyczny Franek <3 ponad pół kilo żywej wagi <3 matko ale cudne

@Rossiczka pewnie ze widzimy cudna buzia jak z porcelany, rośnie mała modelka <3

@Agusia13 pewnie ze możesz, mam nadzieję że to forum pozwoli Ci chodź na chwilę zapomnieć o problemach w rodzinie. Jesteś w tym samym tyg co ja i na dodatek wizytę też mam we wtorek aż po ponad miesiącu czasu!!!! ;) więc daj znać co u was. ;( zapisz się do kalendarza naszego z wizytami w arkuszu, niżej w Innych postach jest napisane jak to trzeba zrobić. ;)

......:::::::::19t. i 1d::::::::.........

@doublemummy Mój mnie już przed ciążą golił, ale robił to fantastycznie :D jednak chłopy mają lepszą technikę niż my :)
Gratuluję udanej wizyty :) ale wielki człowiek, szok! :D

@gie_er Super wiadomości! :)

@Oska305 No to trzymam kciuki żeby się już nie zwiększała ta różnica. Coś więcej mówił lekarz na ten temat? Odpoczywaj kochana i jeśli kazał się nie przejmować to sie nie stresuj niepotrzebnie [emoji9]

@Rossiczka Gratuluję udanej wizyty, bardzo się cieszę że wszystko dobrze :) A na zgagę polecam gęste siemię lniane, też mnie strasznie męczyła i pomogło od razu :)

@reniuszek Ja uwielbiam te kopniaki teraz to jest takie super uczucie że od razu mi się micha cieszy :D

A ja dzisiaj zapisałam się na szkołę rodzenia :D zaczynamy z Konradem od września [emoji123] poleciła mi ją koleżanka położna i w necie miała super opinie, a dodatkowo dowiedziałam się że mają umówę z nfz i jest darmowa :) więc 5 stówek do przodu :D
I zrobiłam sobie dzisiaj pierwszą próbę sesji ciążowej na wyzwalaczu :D nic ambitnego, ale jak bedziecie chciały mogę się pochwalić co tam napstrykałam, tylko to w zamkniętym wątku :)

yuudhqvkh0cpri5e.png

@doublemummy Mój mnie już przed ciążą golił, ale robił to fantastycznie :D jednak chłopy mają lepszą technikę niż my :)
Gratuluję udanej wizyty :) ale wielki człowiek, szok! :D

@gie_er Super wiadomości! :)

@Oska305 No to trzymam kciuki żeby się już nie zwiększała ta różnica. Coś więcej mówił lekarz na ten temat? Odpoczywaj kochana i jeśli kazał się nie przejmować to sie nie stresuj niepotrzebnie [emoji9]

@Rossiczka Gratuluję udanej wizyty, bardzo się cieszę że wszystko dobrze :) A na zgagę polecam gęste siemię lniane, też mnie strasznie męczyła i pomogło od razu :)

@reniuszek Ja uwielbiam te kopniaki teraz to jest takie super uczucie że od razu mi się micha cieszy :D

A ja dzisiaj zapisałam się na szkołę rodzenia :D zaczynamy z Konradem od września [emoji123] poleciła mi ją koleżanka położna i w necie miała super opinie, a dodatkowo dowiedziałam się że mają umówę z nfz i jest darmowa :) więc 5 stówek do przodu :D
I zrobiłam sobie dzisiaj pierwszą próbę sesji ciążowej na wyzwalaczu :D nic ambitnego, ale jak bedziecie chciały mogę się pochwalić co tam napstrykałam, tylko to w zamkniętym wątku :)

yuudhqvkh0cpri5e.png
Chcemy.!! Dawaj zdjęcia

......:::::::::19t. i 2d::::::::.........

Hej Kochane. Coś czuję że na dziś mam po spaniu... Tak cholernie martwię się tym naszym królikiem. Miał szybko dojść do siebie, a tym czasem od wczoraj od 15 nic nie zjadł... Masakra jakaś. Będziemy musieli go chyba strzykawką karmić. A On tak niecierpi strzykawek że sobie tego nie wyobrażam... Ech poczekam do 7-8 i będę myśleć co dalej :( Moja mała kuleczka...

Nie no świetnie zasnelam po 12 w nocy, a obudziłam się o 2.30 i do tej pory nie śpię a jest 5 ;-) tak po prostu się wyspalam. ;/
@Elaja kurcze biedny król ;( mam nadzieję że zje coś rano, daj znać. Podejrzewasz co mu jest?

......:::::::::19t. i 2d::::::::.........

reklama
Ja tez juz nie śpię ;) dzisiaj mam wizytę miałam wstać sobie o 6.3 ale mój pies zadbał o to żebym nie zapala i obudził mnie o 5.3 ;) wizyta dopiero o 9.15 całe szczęście ze nie musze całego dnia czekać żeby zobaczyć moje maleństwo ;)

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry