Dziewczyny proszę was o modlitwę. Jadę do szpitala odszedł mi najprawdopodobniej czop śluzowy.....
Wszystkie ciepłe myśli dla Was., modlę się za Was i czekam na dobre wieści
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny proszę was o modlitwę. Jadę do szpitala odszedł mi najprawdopodobniej czop śluzowy.....
Ja się zdenerwowałam strasznie. Mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy.@ reniuszku trzymam kciuki !! szybko sie odzywajcie. Jaś jest silny :* i Ty tez, więc musi być dobrze.
Aż sie popłakałam..
Brzmi niefajnie... trzymam kciuki bardzo mocno!Dziewczyny proszę was o modlitwę. Jadę do szpitala odszedł mi najprawdopodobniej czop śluzowy.....
Uff to dwie dobre wiadomości Całe szczęście, że to nie czop i super, że się godzicie Teraz już chyba mogą być rozbieżności w wielkości, więc chyba nie trzeba się martwićDziewczyny dziękuję. Sama jechalam popłakana i roztrzęsiona...z moim lekarzem jak rozmawiałam nie moglam powiedzieć normalnie zdania.... . Ten mój czop to efekt godzenia się z emkiem i od wczoraj coś tam musiało się nazbierać i wypadło takie dziwadło, wyglądające jak czop. Szyjka się skraca Jaś wg pomiarów główki i kości udowej młodszy o 5dni, łożysko na przedniej ściane o czym mój gin mi nie powiedział ale na razie bezpiecznie. Dzięki dziewczyny i przepraszam że pisalam taka panikarą jestem i niepotrzebnie was martwię przepraszam naprawdę. Muszę was nadrobic jutro na spokojnie. Dziękuję i całuje.
Nie przepraszaj, najważniejsze że to nie to...!!!!!! I że jest wszytko w porządku. ! Będzie dobrze a wymiary jeszcze się wyrównaja. Poza tym usg nie daje wiarygodnych wyników to tak jak z waga dziecka mówią że będzie ważyć tyle i tyle przy porodzie a waży inaczej głową do góry. No i jednak się pogodziłas że swoim, też się cieszę i oby teraz byli lepiej i spokojniej. Trzymam za was kciukiDziewczyny dziękuję. Sama jechalam popłakana i roztrzęsiona...z moim lekarzem jak rozmawiałam nie moglam powiedzieć normalnie zdania.... . Ten mój czop to efekt godzenia się z emkiem i od wczoraj coś tam musiało się nazbierać i wypadło takie dziwadło, wyglądające jak czop. Szyjka się skraca Jaś wg pomiarów główki i kości udowej młodszy o 5dni, łożysko na przedniej ściane o czym mój gin mi nie powiedział ale na razie bezpiecznie. Dzięki dziewczyny i przepraszam że pisalam taka panikarą jestem i niepotrzebnie was martwię przepraszam naprawdę. Muszę was nadrobic jutro na spokojnie. Dziękuję i całuje.