reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny proszę was o modlitwę. Jadę do szpitala odszedł mi najprawdopodobniej czop śluzowy.....
Trzymam kciuki, żeby to jednak nie było to. :*

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
Dobry wieczór.

Jako, że mam chwilę dla siebie witam się po długiej przerwie. Staram się być na bieżąco, ale piszecie tak dużo, a ja czytam niestety co któraś stronę i w efekcie niewiele przyswajam. Będę mieć teraz siostrę przez 2 tyg to może i więcej czasu na forum :)

Gratuluję wszystkim udanych wizyt i zdrowych dzieciaczków. A za te które jeszcze są przed trzymam kciuki. Niech ta dobra passa trwa już do samego końca grudnia.

Nie widzę jednak Mariki.... Niestety, ale umknęło mi co się właściwie stało (miałam dłuższą przerwę w czytaniu). Co z dzieciątkiem i co z Nią :(

My mieliśmy polowkowe 13.07. Rośniemy zdrowo. Mamy 400 g i dwa śliczne jajeczka. Luizka będzie więc miała braciszka :) Pisałyscie o oczekiwaniach co do płci. Mnie było to obojętne zupełnie. Byle zdrowe. Tak samo było w pierwszej ciąży. Chociaż jak sobie analizowalam jakby bylo lepiej to jednak teraz przy dziewczynce drugiej pod.wzgledem ekonomicznym byloby łatwiej. Nie trzeba nowych ciuszkow, tych wszystkich typowo dziewczęcych zabawek, no i pokój moglyby dłużej razem dzielić.

Wracam czytać Was dalej. Milego wieczoru.

Do góry