Endywia
Fanka BB :)
Renia, wszystkie moje modlitwy sa razem z Toba :*Dziewczyny proszę was o modlitwę. Jadę do szpitala odszedł mi najprawdopodobniej czop śluzowy.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Renia, wszystkie moje modlitwy sa razem z Toba :*Dziewczyny proszę was o modlitwę. Jadę do szpitala odszedł mi najprawdopodobniej czop śluzowy.....
Reniu Kochana trzymamy kciuki. Mam nadzieję że to jednak nie to.Dziewczyny proszę was o modlitwę. Jadę do szpitala odszedł mi najprawdopodobniej czop śluzowy.....
Trzymaj sie tam, oby wszystko bylo jednak porzadku daj znać co tam jak tylko bedziesz mogła.Dziewczyny proszę was o modlitwę. Jadę do szpitala odszedł mi najprawdopodobniej czop śluzowy.....
Trzymam kciuki, żeby to jednak nie było to. :*Dziewczyny proszę was o modlitwę. Jadę do szpitala odszedł mi najprawdopodobniej czop śluzowy.....
Trzymam kciuki aby to nie było to.Dziewczyny proszę was o modlitwę. Jadę do szpitala odszedł mi najprawdopodobniej czop śluzowy.....
Renia, oby to nie było to! Wszystkie dobre myśli kieruje ku Tobie i synkowiDziewczyny proszę was o modlitwę. Jadę do szpitala odszedł mi najprawdopodobniej czop śluzowy.....