reklama
No to super ze wszystko dobrze odpoczywaj kochana.Dziewczyny dziękuję. Sama jechalam popłakana i roztrzęsiona...z moim lekarzem jak rozmawiałam nie moglam powiedzieć normalnie zdania.... . Ten mój czop to efekt godzenia się z emkiem i od wczoraj coś tam musiało się nazbierać i wypadło takie dziwadło, wyglądające jak czop. Szyjka się skraca Jaś wg pomiarów główki i kości udowej młodszy o 5dni, łożysko na przedniej ściane o czym mój gin mi nie powiedział ale na razie bezpiecznie. Dzięki dziewczyny i przepraszam że pisalam taka panikarą jestem i niepotrzebnie was martwię przepraszam naprawdę. Muszę was nadrobic jutro na spokojnie. Dziękuję i całuje.
Angella210
Fanka BB :)
@reniuszek Boże jak dobrze,że wszystko jest ok,ale się ciesze. Odpocznij teraz sobie ;*
eklerkaa
Hejo, nie wiem nawet o jaką marike chodzi? super i gratulacje udanej wizyty no i najważniejsze synka!Dobry wieczór.
Jako, że mam chwilę dla siebie witam się po długiej przerwie. Staram się być na bieżąco, ale piszecie tak dużo, a ja czytam niestety co któraś stronę i w efekcie niewiele przyswajam. Będę mieć teraz siostrę przez 2 tyg to może i więcej czasu na forum
Gratuluję wszystkim udanych wizyt i zdrowych dzieciaczków. A za te które jeszcze są przed trzymam kciuki. Niech ta dobra passa trwa już do samego końca grudnia.
Nie widzę jednak Mariki.... Niestety, ale umknęło mi co się właściwie stało (miałam dłuższą przerwę w czytaniu). Co z dzieciątkiem i co z Nią
My mieliśmy polowkowe 13.07. Rośniemy zdrowo. Mamy 400 g i dwa śliczne jajeczka. Luizka będzie więc miała braciszka Pisałyscie o oczekiwaniach co do płci. Mnie było to obojętne zupełnie. Byle zdrowe. Tak samo było w pierwszej ciąży. Chociaż jak sobie analizowalam jakby bylo lepiej to jednak teraz przy dziewczynce drugiej pod.wzgledem ekonomicznym byloby łatwiej. Nie trzeba nowych ciuszkow, tych wszystkich typowo dziewczęcych zabawek, no i pokój moglyby dłużej razem dzielić.
Wracam czytać Was dalej. Milego wieczoru.
......:::::::::18t. i 5d::::::::.........
M@gda
Moderatorka
Ufff, nie jest zle, ale musisz na siebie uwazac.Dziewczyny dziękuję. Sama jechalam popłakana i roztrzęsiona...z moim lekarzem jak rozmawiałam nie moglam powiedzieć normalnie zdania.... . Ten mój czop to efekt godzenia się z emkiem i od wczoraj coś tam musiało się nazbierać i wypadło takie dziwadło, wyglądające jak czop. Szyjka się skraca Jaś wg pomiarów główki i kości udowej młodszy o 5dni, łożysko na przedniej ściane o czym mój gin mi nie powiedział ale na razie bezpiecznie. Dzięki dziewczyny i przepraszam że pisalam taka panikarą jestem i niepotrzebnie was martwię przepraszam naprawdę. Muszę was nadrobic jutro na spokojnie. Dziękuję i całuje.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
gie_er
A to nie był ten troll?Hejo, nie wiem nawet o jaką marike chodzi? super i gratulacje udanej wizyty no i najważniejsze synka!
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
gie_er
@reniuszek dobrze że to fałszywy alarm [emoji4] teraz wszystkie idziemy spać [emoji4]
Najważniejsze, że wszystko dobrze ufffDziewczyny dziękuję. Sama jechalam popłakana i roztrzęsiona...z moim lekarzem jak rozmawiałam nie moglam powiedzieć normalnie zdania.... . Ten mój czop to efekt godzenia się z emkiem i od wczoraj coś tam musiało się nazbierać i wypadło takie dziwadło, wyglądające jak czop. Szyjka się skraca Jaś wg pomiarów główki i kości udowej młodszy o 5dni, łożysko na przedniej ściane o czym mój gin mi nie powiedział ale na razie bezpiecznie. Dzięki dziewczyny i przepraszam że pisalam taka panikarą jestem i niepotrzebnie was martwię przepraszam naprawdę. Muszę was nadrobic jutro na spokojnie. Dziękuję i całuje.
eklerkaa
Hmmm a no chyba takA to nie był ten troll?
reklama