Wiecie, z tą popularnością danego imienia to tak się mówi, że potem na placu zabaw czy w klasie będzie kilka dzieciaków o tym samym imieniu. Moja mama pracując w przedszkolu twierdzi, że w największym bumie na imię Julka było w całym przedszkolu na 130 parę dzieci 9 dziewczynek o tym imieniu. Licząc na 5 grup to raptem dwie w jednej grupie [emoji6]. Bardzo rzadko się zdarza aby 3 dzieci w jednej grupie miała tak samo na imię [emoji6]. Kiedyś chyba była mniejsza pula imion do wyboru to częściej się powtarzały [emoji16].
My ciągle prowadzimy debaty [emoji6]. Mąż ciągle mówi do brzucha "Łucja", a mu tylko zwracam uwagę, żeby nie robił dziecku wody z mózgu bo na pewno nie będzie miała tak na imię [emoji23]. Zanegował za to Igę i Ulę.. Chwilowo na tapecie mamy Agatkę i Michalinę [emoji6], ale pewnie jeszcze z 10 razy będziemy rozważać inne imiona [emoji6].
@MagMag ja też robiłam babski garnek z przepisu
@Asiula24 [emoji16] był super [emoji16] mąż tylko dociekał skąd taka nazwa i że on by wymyślił do niego jakąś inną [emoji23].
@Oska305 super wieści po połówkowym [emoji16].
@eklerkaa udanej randki jutro [emoji16][emoji16].
@Ankuś trzymam kciuki za jutrzejszą operację Roksi. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz [emoji8].
@MagMag mam nadzieję, że kotek też szybko dojdzie do siebie.
@reniuszek całe szczęście, że to nic poważnego. Mam nadzieję, że szyjka nie będzie już szaleć i o dalszym skracaniu się jej nie będzie mowy. Odpoczywaj i daj znać jutro jak się czujesz [emoji6].
@Piotrusiowa a przypadkiem nie masz na myśli listopadowych mam [emoji6]? Trochę wcześniej podczytywałam i kojarzę, że tam była Marika, jak przejrzysz kilka stron wstecz u nich to dziewczyny pisały, że niestety straciła dzieciątko..
Ja wczoraj się wzięłam za porządki w szafie i zeszło mi do dzisiaj, bo tempo prac nie jest zbyt oszałamiające [emoji6].. Mam wrażenie, że ciągle tylko pozbywam się ciuchów, a tu nadal pełne szuflady i półki.. Ale jeden wór wyniesiony na śmieci, 3 torby ciuchów do oddania i trochę mi lżej [emoji6]. Choć nadal mam wrażenie, że mamy tego wszystkiego za dużo..
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom