reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@reniuszek nie ważne że jesteś panikarą każda by spanikowała , ale najważniejsze że to fałszywy alarm i wszystko jest dobrze i niech tak już zostanie do końca. Odpoczywaj i nabieraj sił

Dobranoc wszystkim , miłej spokojnej nocki i śpijcie powoli abyście się wyspały :-)

reklama
@reniuszek nie przepraszaj :) Ja też bym zeschizowała. Na szczęście ze mnie stale coś wycieka, ale nic czego bym nie znała ;) Cieszę że wszystko jest w porządku i że w reakcjach jesteś błyskawica :D :* No to teraz zapamiętaj to co "wypadło" po godzeniu się żebyś się potem znów nie denerwowała ;) :*

Wiecie, z tą popularnością danego imienia to tak się mówi, że potem na placu zabaw czy w klasie będzie kilka dzieciaków o tym samym imieniu. Moja mama pracując w przedszkolu twierdzi, że w największym bumie na imię Julka było w całym przedszkolu na 130 parę dzieci 9 dziewczynek o tym imieniu. Licząc na 5 grup to raptem dwie w jednej grupie [emoji6]. Bardzo rzadko się zdarza aby 3 dzieci w jednej grupie miała tak samo na imię [emoji6]. Kiedyś chyba była mniejsza pula imion do wyboru to częściej się powtarzały [emoji16].

My ciągle prowadzimy debaty [emoji6]. Mąż ciągle mówi do brzucha "Łucja", a mu tylko zwracam uwagę, żeby nie robił dziecku wody z mózgu bo na pewno nie będzie miała tak na imię [emoji23]. Zanegował za to Igę i Ulę.. Chwilowo na tapecie mamy Agatkę i Michalinę [emoji6], ale pewnie jeszcze z 10 razy będziemy rozważać inne imiona [emoji6].

@MagMag ja też robiłam babski garnek z przepisu @Asiula24 [emoji16] był super [emoji16] mąż tylko dociekał skąd taka nazwa i że on by wymyślił do niego jakąś inną [emoji23].

@Oska305 super wieści po połówkowym [emoji16].

@eklerkaa udanej randki jutro [emoji16][emoji16].

@Ankuś trzymam kciuki za jutrzejszą operację Roksi. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz [emoji8].
@MagMag mam nadzieję, że kotek też szybko dojdzie do siebie.

@reniuszek całe szczęście, że to nic poważnego. Mam nadzieję, że szyjka nie będzie już szaleć i o dalszym skracaniu się jej nie będzie mowy. Odpoczywaj i daj znać jutro jak się czujesz [emoji6].

@Piotrusiowa a przypadkiem nie masz na myśli listopadowych mam [emoji6]? Trochę wcześniej podczytywałam i kojarzę, że tam była Marika, jak przejrzysz kilka stron wstecz u nich to dziewczyny pisały, że niestety straciła dzieciątko..

Ja wczoraj się wzięłam za porządki w szafie i zeszło mi do dzisiaj, bo tempo prac nie jest zbyt oszałamiające [emoji6].. Mam wrażenie, że ciągle tylko pozbywam się ciuchów, a tu nadal pełne szuflady i półki.. Ale jeden wór wyniesiony na śmieci, 3 torby ciuchów do oddania i trochę mi lżej [emoji6]. Choć nadal mam wrażenie, że mamy tego wszystkiego za dużo..

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

@reniuszku oby tylko takie czopy w obecnych tygodniach nam się zdarzały [emoji3] cudownie że wszystko ok .

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Kciuki za dzisiejsze wizyty[emoji11]

Ja zaraz zbieram się i jadę na badania. Trzymajcie kciuki żeby mi żelazo trochę podskoczyło. Jestem mega nie wyspana. Do tego Tobinek pół nocy miał czkawkę i czułam się jakby mi żabka w brzuchu skakała. Ale to moja wina objadłam się ogórków i kalafiora marynowanych w occie. Matka sobie pozwala, a dziecko cierpi. Muszę dziś znaleźć prezent na drugie urodziny mojego chrześniaka. Mam na oku dywan taki z drogami, znakami drogowymi itp. Właśnie ma urządzany pokój i miałby do zabawy. Jak myślicie?

reklama
Cześć dziewczyny. Również powstałam i już jestem w pracy. Muszę przyznać, że przez tą pogodę która jest u nas dzisiaj nie chce mi się już ani wstawać ani chodzić do ten pracy. Deszcz tak zacina, że parasol nic nie zmienił. Spodnie mam całe mokre.
Jeśli chodzi o zwierzęta to ja sama mam kota i psa. Pies schroniskowy ( moje rozpieszczone dziecko). Kotek zabrany z podwórka jako maleństwo ( starsze dziecko). Jedno i drugie rozpieszczone... heh
@reniuszek to dobrze, że to efekt godzenia się. Żeby tylko takie się trafiały :D

Do góry