reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Hej.
My się właśnie obudzilismy i jestem w szoku bo moja córka nigdy nie spala tak długo :D
Zaraz pakowanie i będziemy ruszać do Gdańska na pociąg.
Było super ale już nie mogę się doczekać powrotu do domu :D

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
Witam w tą piękna niedzielę.

Dziś wstałam i... po raz pierwszy od tygodnia nie byłam masakrycznie upocona, nawet głos powoli odzyskuje :D:D razem z tym odzyskuję też chęć do czegokolwiek :D:D Obiad mi się robi, kuchnię ogarnęłam i zaraz idę na taras z herbatą i książką.

Dziś nie wrzucam kalendarza - nie chce mi się :D nikt dziś nie wizytuje.

Wczoraj dzień radości, dzisiaj dzień smutku. Mój psiak Roksi, ma zerwane więzadła krzyżowe. W poniedziałek będzie miała operacje. Ja jestem załamana :(
W związku z tym, że jestem psiarą i kociarą koniecznie daj znać w poniedziałek jak tam po operacji. Piesek byl juz kiedyś pod narkozą?

Dzień dobry :-)
Ja już po kościele, kupiłam wszystko co mi radziłyście syrop Prenal-en, tabletki isla i psikadło do gardła i leżę, cały czas mam problem chyba ze zgagą i muszę jeść lekkostrawnie czyli koniec dogadzania.... może na lepsze mi to wyjdzie. Muszę kupić parowar w tygodniu ...
Moja mama dziś o 20 wyjeżdża do domu a jutro wracają moje chłopaki z Hiszpanii ale się cieszę! Zleciało szybko!
Miłego dnia życzę!

W związku z tym, że jestem psiarą i kociarą koniecznie daj znać w poniedziałek jak tam po operacji. Piesek byl juz kiedyś pod narkozą?
Była raz pod narkozą, 5 lat temu jak była sterylizowana.
Dziękuję dziewczyny za pozytywną energię i tyle miłych słów. My już dzisiaj po pobraniu krwi, za kilka godzin wyniki badań. A poniżej zdjęcie dzielnego pacjenta po pobieraniu krwi :)
Pan weterynarz mnie pocieszył, że pies jest dobrze utrzymany, bardzo umieśniony i dojdzie szybko do siebie po operacji.
IMG_5418.jpg

Załączniki

• IMG_5418.jpg
    IMG_5418.jpg
    149,3 KB · Wyświetleń: 113
Dziękuję dziewczyny za pozytywną energię i tyle miłych słów. My już dzisiaj po pobraniu krwi, za kilka godzin wyniki badań. A poniżej zdjęcie dzielnego pacjenta po pobieraniu krwi :)
Pan weterynarz mnie pocieszył, że pies jest dobrze utrzymany, bardzo umieśniony i dojdzie szybko do siebie po operacji.
Zobacz załącznik 814908
Rany jaka ona jest słodka. Napatrzeć się nie mogę :) To jest spanielka?

Zobacz załącznik 814908
Śliczna malutka[emoji9]

reklama
Do góry