daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Ankuś zdrówka dla pieska, najważniejsze że zrobią co trzeba i będzie dobrze... trzymam kciuki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To życze żebyście szybko dotarli bez korków i udanego wypoczynku☺Hey dziewczyny , gratuluję i bardzo się cieszę z udanych wizyt :-)
Ja już pierwszy postój wakacyjny zaczęłam wczoraj, ale droga była długa - zawsze przejeżdżam ja w 3.5-4 godziny a tym razem prawie 6 coś strasznego - stać w czterech korkach to nic fajnego. Tu jestem do nd i potem nad morze i modlę się cały czas aby ładna pogoda byla.
Teraz to nadrabiać będę was chyba tylko rano bo ostatnio wcześnie się budzę a reszta jeszcze śpi więc wtedy mam czas
Trzymam mocno w kciuki za psinkę i jutrzejszą operacje - będzie wszystko dobrze
Całuje Was mocno i miłej niedzieli życzę