reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
No mam nadzieje, że obędzie się bez komplikacji. Po operacji jeszcze długa droga przed nami, ale mam nadzieję że znowu zacznie biegać za swoją ukochaną piłeczką.

_20170715_224247.JPG teraz tak sobie leżę, moja kochana.

Załączniki

• _20170715_224247.JPG
    _20170715_224247.JPG
    439,3 KB · Wyświetleń: 116
Hej Mamuśki. Ja już nie śpię ponad godzinę. Maluchy coraz bardziej uciskają mi na płuca. Przez to dziś rano obudziło mnie... moje własne sapanie przez nos[emoji23] Biust mi coraz bardziej nabiera. Chyba trzeba się już zaopatrzyć we wkładki laktacyjne. Ja niedługo się zbieram i do kościoła na 9.30. A potem błogie lenistwo[emoji4] Miłego dnia[emoji11]

Dzień dobry dziewczyny.Mi śniło się że już urodziłam a potem,że kupowałam ubranka dla synka.Za każdym razem co usnełam i się Obudziłam to coś mi się śniło związanego z ciążą:):)
Idę robić śniadanie i wyciągać męża na zakupy.Miłego dnia :)

Hey dziewczyny , gratuluję i bardzo się cieszę z udanych wizyt :-)
Ja już pierwszy postój wakacyjny zaczęłam wczoraj, ale droga była długa - zawsze przejeżdżam ja w 3.5-4 godziny a tym razem prawie 6 coś strasznego - stać w czterech korkach to nic fajnego. Tu jestem do nd i potem nad morze i modlę się cały czas aby ładna pogoda byla.
Teraz to nadrabiać będę was chyba tylko rano bo ostatnio wcześnie się budzę a reszta jeszcze śpi więc wtedy mam czas
Trzymam mocno w kciuki za psinkę i jutrzejszą operacje - będzie wszystko dobrze
Całuje Was mocno i miłej niedzieli życzę

Hey dziewczyny , gratuluję i bardzo się cieszę z udanych wizyt :-)
Ja już pierwszy postój wakacyjny zaczęłam wczoraj, ale droga była długa - zawsze przejeżdżam ja w 3.5-4 godziny a tym razem prawie 6 coś strasznego - stać w czterech korkach to nic fajnego. Tu jestem do nd i potem nad morze i modlę się cały czas aby ładna pogoda byla.
Teraz to nadrabiać będę was chyba tylko rano bo ostatnio wcześnie się budzę a reszta jeszcze śpi więc wtedy mam czas
Trzymam mocno w kciuki za psinkę i jutrzejszą operacje - będzie wszystko dobrze
Całuje Was mocno i miłej niedzieli życzę
To życze żebyście szybko dotarli bez korków i udanego wypoczynku☺

Dzień dobry :)
Ale dziś dospałam. Za to sny pojechane na maksa. Wczoraj oglądaliśmy z Ł straszliwie pojechany serial i przeszło mi to na nocne myśli ^^ Mimo to odziwo spałam jak zabita.

Wczoraj Olo kopał tak mocno że po raz pierwszy było to wyczuwalne pod ręką [emoji7] Mąż był taki szczęśliwy że wreszcie mógł to poczuć. Było "o znowu!", "o i teraz też", "o ale śmiesznie" hihihihi :) I ten Jego uśmiech... :) Ta malinowa chmurka tak mi wieczorem dziecko pobudziła ^^ Kopał do północy.

Planów na dziś żadnych. Będziemy się byczyć :)

Miłego dnia! :*

@Ankuś napewno szybko do siebie dojdzie. Kochane zwierzątka mają tak samo jak ludzie więcej wewnętrznej siły :* Będzie dobrze. Najważniejsze że szybko reagujesz :) Taka Pani to skarb dla psiaka :*

reklama
Hej dziewczyny ;) ja juz po śniadaniu ;) i porannym spacerze z psem ;) teraz zbieram się i lece do teściów;)

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry