M@gda
Moderatorka
A ty kiedy?? Ja mam 27 lipca pierwsze połówkowe (Idę też na drugie prywatnie, ale jeszcze się nie umawiałam)Środa już blisko, teraz to ja zazdroszcze, żs macie tak szybko połówkowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ty kiedy?? Ja mam 27 lipca pierwsze połówkowe (Idę też na drugie prywatnie, ale jeszcze się nie umawiałam)Środa już blisko, teraz to ja zazdroszcze, żs macie tak szybko połówkowe
Od 2 miesięcy mam 10,4.mam nadzieję, że Ci sie unormuje. Jakie miałaś ostatnio wyniki ? Ja tak w ciazy z Tobiaszem miałam, że morfologia leciała na łeb i szyję... zresztą dopiero po dwóch latach od porodu anemii sie pozbyłam
Haha, jakoś dam radęZaproponowałabym chusteczki, ale te z kolei u mnie są towarem deficytowym
to faktycznie malutko, ja taki wynik w III trymestrze miałamOd 2 miesięcy mam 10,4.
Ja mam 1 sierpnia. Wypadnie 21 tydzien. Termin porodu ciagle mi sie zmienia. 15 lub 13 grudzien. Jak bylam na prenatalnych mowil, ze to dziewczynka w 70%, ale to byl 12 tydzien... od tamtego czasu mialam dwa razy usg i za każdym razem źle się bobo układa. Chcesz zrobić dwa połówkowe dla bezpieczeństwa czy tak ci ginekolog doradził?A ty kiedy?? Ja mam 27 lipca pierwsze połówkowe (Idę też na drugie prywatnie, ale jeszcze się nie umawiałam)