reklama
M@gda
Moderatorka
Łoooo to ja już rodzę od tygodnia Ja tez jestem gorsza jak się przeziębię od mojego męża ;pZobacz załącznik 814704
To masz juz przedsmak porodu
Długo poród... dobry treningŁoooo to ja już rodzę od tygodnia Ja tez jestem gorsza jak się przeziębię od mojego męża ;p
M@gda
Moderatorka
Szczerze, jakby porod miał polegać na osłabieniu, kaszlu, glucie, i poceniu się to mogę i tydzień rodzić, ale podejrzewam, że tak luksusowo nie będzieDługo poród... dobry trening
Małej trochę wody na dno i wrzuć dwie kostki do zmywarki. Zagotuj chwile i zejdzie bez szorowaniaDziewczyny robie dziś tą faszerowaną paprykę, no i tego... zaczelam gotować ryż i na chwilę poszłam pranie nastawić i.. zapomniałam ... i ... ryż się uprażył na węgielek. Mam nadzieję, że garnek uratuje
Drugi już ładnie się ugotował
No co ty? Psikniesz i wyleciSzczerze, jakby porod miał polegać na osłabieniu, kaszlu, glucie, i poceniu się to mogę i tydzień rodzić, ale podejrzewam, że tak luksusowo nie będzie
DigitalGirl
Moderatorka
Już jestem mieliśmy obsowe z wizytą, a sama wizyta trawała 45min więc trochę zaszło
Kalinka dalej jest dziewczynką i to najzupełniej zdrową wszystko git! 365g panna termin porodu z om różni się 1 dniem z tym z usg więc mała rośnie idealnie. Wymiarowo jest w 50centylu więc ani wielkolud ani kruszynka.
Jesteśmy przeszczesliwi!!!!! A żeby nie było tych dobrych wieści za mało to łożysko mi się podnosi zapytałam o plamienia w takim razie ale skoro szynkę mam 5cm, zamknięta to widocznie tak mogę mieć bo łożysko też na miejscu i się nie odkleja.
Teraz jesteśmy już w drodze na Maury więc szykuje się weekend świętowania
Ps. Dzięki za troskę i kciuki <3 foty dodam jak już nie będę w samochodzie
Kalinka dalej jest dziewczynką i to najzupełniej zdrową wszystko git! 365g panna termin porodu z om różni się 1 dniem z tym z usg więc mała rośnie idealnie. Wymiarowo jest w 50centylu więc ani wielkolud ani kruszynka.
Jesteśmy przeszczesliwi!!!!! A żeby nie było tych dobrych wieści za mało to łożysko mi się podnosi zapytałam o plamienia w takim razie ale skoro szynkę mam 5cm, zamknięta to widocznie tak mogę mieć bo łożysko też na miejscu i się nie odkleja.
M@gda
Moderatorka
Nie mam zmywarki jeszcze, także tabletek też nie mam.Małej trochę wody na dno i wrzuć dwie kostki do zmywarki. Zagotuj chwile i zejdzie bez szorowania
Musi się pomoczyć, a potem z solą zagotuję i będę szorować...
reklama
M@gda
Moderatorka
Super wieści!!!! Cieszę się, że wszystko okJuż jestem mieliśmy obsowe z wizytą, a sama wizyta trawała 45min więc trochę zaszło