O to nasi Mężowie mogliby sobie ręce podać. Sprzęt AGD do naszego mieszkania wybieraliśmy prawie rok Wszystko musiał przeczytać. Każdy sprzęt z osobna, hihihihi@Eraja mój T. ma taką słabość. On nie lubi wydawać pieniędzy niepotrzebnie. Zanim kupi np pralkę to on o pralkach wie wszystko, fora ma przeczytane opinie i inne. Jak mu w niedzielę wieczorem powiedziałam o zakupach dla dzieci to zaczął kręcić nosem. Na co ja, że wolę teraz bo są wyprzedaże, zresztą zawsze tak kupuje Tobiaszowi, więc to jego zdziwienie było dziwne. Poszłam na zakupy, wróciłam duo domu, on dzwonił bo gdzieś jechał co u nas i sam z siebie że mam rację, bo i tak trzeba te rzeczy kupić to lepiej teraz jak sa promocje. Ja wciąż mam jeszcze takie opory przed wiekszymi zakupami.
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie bardzo kuszą te wyprzedaże, ale ja się chyba zbiorę dopiero na te zimowe. Nie wiem co dokładnie dostanę od przyrodniej siostry po Jej synku, no i co tam moja Mama jeszcze u siebie upolowała. Coś czuję że nie pokazała mi wszystkiego Także w połowie sierpnia będę wiedziała na czym dokładnie stoję i zrobię listę czego jeszcze mi brakuje