reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

tak spory .. mam 30 kg nadwagi
To może zakłócać i jeszcze musisz trochę poczekać. Może dzidziuś przytula się od drugiej strony i dlatego nie czujesz.
Ja też miałam tak że czułam później długo nic jakieś 2tyg j teraz znowu czuje takie wibracje. Myślę że wszystko będzie ok. Ile dni masz do wizyty?

reklama
To może zakłócać i jeszcze musisz trochę poczekać. Może dzidziuś przytula się od drugiej strony i dlatego nie czujesz.
Ja też miałam tak że czułam później długo nic jakieś 2tyg j teraz znowu czuje takie wibracje. Myślę że wszystko będzie ok. Ile dni masz do wizyty?
W poniedziałek mam wizytę

Poszłam do sklepu, patrzę- fasolka... Myślę sobie... w sumie tp mam ochotę... patrzę na cenę... 23zł/ kg... trochę drogo... ale pewnie młodziutka... taka pierwsza to zawsze pyszna... niech juz będzie... biorę... i kurczę... taka włóknista ze sie jeść nie da... masakra...

Poszłam do sklepu, patrzę- fasolka... Myślę sobie... w sumie tp mam ochotę... patrzę na cenę... 23zł/ kg... trochę drogo... ale pewnie młodziutka... taka pierwsza to zawsze pyszna... niech juz będzie... biorę... i kurczę... taka włóknista ze sie jeść nie da... masakra...
Wiem to te pędzone :-( u mnie dopiero od kilku dni można kupić normalna fasolke. No i nie powiem zjadłam codziennie z masłem i bułka tarta..... Nic innego by mogło dla mnie nie istnieć :-D

IMG_20170614_155108.jpg
dziewczyny to dół mojego cyca po EKG smarować czymś czy samo zejdzie?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20170614_155108.jpg
    IMG_20170614_155108.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 358
właśnie dość dobrze się czuje .. ani mnie brzuch nie boli , mdłości też już odpuściły .. ale ten cholerny niepokój eh
Myślę, że jeszcze może za wcześnie, a tłuszczyk tłumi bicie serduszka. Na razie daj sobie spokój z tym detektorem, do najbliższej wizyty chociaż. Na pewno jest w porządku, a stresujesz i siebie i Kropeczkę. Spokojnie. Do poniedziałku coraz bliżej.

Jeju co za ludzie w poczekalni od wstępu podnieśli mi ciśnienie......pytam grzecznie czy jest ktoś na 17 bądź na 16.30(doktor przyjmuje na godz ciężarne) i patrzą na mnie ze nie i że jestem ostatnia. Więc mówię że jestem umówiona na 17dlatego pytam czy ktoś jest przede mną albo zapisany na tą samą godz (kilka razy doktorówi się zdarzyło) i aktualnie słucham szeptanego buntu rozswcieczonych bab . Z takim nastawieniem to ja nie wiem..... Zeby w wizyta była normalna :-/

reklama
Do góry