reklama
No i super. Wszystkie w to wierzyłyśmy[emoji7] [emoji7] [emoji9] [emoji9]Juz po badaniach wszystko jest ok.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
DigitalGirl
Moderatorka
Powiem Ci tak, jak powiedział mój lekarz..jeżeli wizyty w ciąży są przez cały okres jej trwania np. 3 albo co 2m-ce to nie nazywa się to "prowadzeniem ciąży". A już nie wspominając, że oczekujesz bliźniaków.Zapisałam się do mojego lekarza dopiero na 28 czerwca, a ostatnio widziałam go chyba 8 maja! To już przegięcie. Albo ma urlop albo nie ma czasu. Dobrze, że idę gdzieś indziej na usg, bo chyba bym umarła ze strachu o moje Maluchy do tego czasu. Pora zmienić prowadzącego...
Ja mam wizyty co miesiąc, w razie co to zawsze odbiera tel czy oddzwania. Tyle, że to prywatnie i to dla niektórych jest nie do przeskoczenia. Płace 200zł za zwykłą wizytę i 300 za te grubsze tzn.polowkowe/genetyczne, wali po kieszeni ale to dobrze zainwestowana kasa, przede wszystkim w mój spokój.
Ja też prywatnie. 150 co wizyta, badania płatne, genetyczne i pappa 300 zl. Ustalę jeszcze z nim jak i kiedy odstawić ostatnie leki i pozegnamy się. Mam dość takiego traktowania. Odbiera praktycznie nigdy, odpisze dwoma słowami albo i wcale. Za co on bierze pieniądze?? Poszukam kogoś bliżej siebie.Powiem Ci tak, jak powiedział mój lekarz..jeżeli wizyty w ciąży są przez cały okres jej trwania np. 3 albo co 2m-ce to nie nazywa się to "prowadzeniem ciąży". A już nie wspominając, że oczekujesz bliźniaków.
Ja mam wizyty co miesiąc, w razie co to zawsze odbiera tel czy oddzwania. Tyle, że to prywatnie i to dla niektórych jest nie do przeskoczenia. Płace 200zł za zwykłą wizytę i 300 za te grubsze tzn.polowkowe/genetyczne, wali po kieszeni ale to dobrze zainwestowana kasa, przede wszystkim w mój spokój.
DigitalGirl
Moderatorka
KiKi88
Zaciekawiona BB
No wlasnie kolezanka robila usg 4d I mowila ze bardzo sie cieszy ze je zrobila bo to calkowicie inne przezycie dlatego tez chyba zrobie tylko nie wiem kiedy najlepiej.Ja tez mialam wizyte pod koniec maja I kolejna dopiero 19lipca dlatego to tak jakos dlugo dla mnie a chcialabym zobaczyc malenstwo I nie wiem wlasnie czy zrobic teraz w 19tygodniu czy zaczkec I zrobic kolo 28tygodnia... bo 19lipca to bedzie moje ostatnie usg (masakra).
Zinc
Fanka BB :)
O, a myślałam, że tylko ja mam tak rzadko usg robione. A 19-tego będziesz miała usg połówkowe? I dlaczego piszesz, że to ostatnie, jeszcze potem się robi z jedno chociaż...No wlasnie kolezanka robila usg 4d I mowila ze bardzo sie cieszy ze je zrobila bo to calkowicie inne przezycie dlatego tez chyba zrobie tylko nie wiem kiedy najlepiej.Ja tez mialam wizyte pod koniec maja I kolejna dopiero 19lipca dlatego to tak jakos dlugo dla mnie a chcialabym zobaczyc malenstwo I nie wiem wlasnie czy zrobic teraz w 19tygodniu czy zaczkec I zrobic kolo 28tygodnia... bo 19lipca to bedzie moje ostatnie usg (masakra).
reklama
KiKi88
Zaciekawiona BB
Kazdy mi mowi ze to juz ostatnie bedzie usg i wiecej nie robia ale zapytam jeszcze bo 19czerwca mam spotkanie z polozna wiec ona bedzie wiedziec .Ja mam nadzieje na jeszcze jedno chociaz jak zrobie prywatnie to przynajmiej ten spokoj bede miala. Ja jeste w uk wiec tutaj jest calkowiecie inaczej niz w PLO, a myślałam, że tylko ja mam tak rzadko usg robione. A 19-tego będziesz miała usg połówkowe? I dlaczego piszesz, że to ostatnie, jeszcze potem się robi z jedno chociaż...