reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Zapisałam się do mojego lekarza dopiero na 28 czerwca, a ostatnio widziałam go chyba 8 maja! To już przegięcie. Albo ma urlop albo nie ma czasu. Dobrze, że idę gdzieś indziej na usg, bo chyba bym umarła ze strachu o moje Maluchy do tego czasu. Pora zmienić prowadzącego...
Powiem Ci tak, jak powiedział mój lekarz..jeżeli wizyty w ciąży są przez cały okres jej trwania np. 3 albo co 2m-ce to nie nazywa się to "prowadzeniem ciąży". A już nie wspominając, że oczekujesz bliźniaków.
Ja mam wizyty co miesiąc, w razie co to zawsze odbiera tel czy oddzwania. Tyle, że to prywatnie i to dla niektórych jest nie do przeskoczenia. Płace 200zł za zwykłą wizytę i 300 za te grubsze tzn.polowkowe/genetyczne, wali po kieszeni ale to dobrze zainwestowana kasa, przede wszystkim w mój spokój.

Powiem Ci tak, jak powiedział mój lekarz..jeżeli wizyty w ciąży są przez cały okres jej trwania np. 3 albo co 2m-ce to nie nazywa się to "prowadzeniem ciąży". A już nie wspominając, że oczekujesz bliźniaków.
Ja mam wizyty co miesiąc, w razie co to zawsze odbiera tel czy oddzwania. Tyle, że to prywatnie i to dla niektórych jest nie do przeskoczenia. Płace 200zł za zwykłą wizytę i 300 za te grubsze tzn.polowkowe/genetyczne, wali po kieszeni ale to dobrze zainwestowana kasa, przede wszystkim w mój spokój.
Ja też prywatnie. 150 co wizyta, badania płatne, genetyczne i pappa 300 zl. Ustalę jeszcze z nim jak i kiedy odstawić ostatnie leki i pozegnamy się. Mam dość takiego traktowania. Odbiera praktycznie nigdy, odpisze dwoma słowami albo i wcale. Za co on bierze pieniądze?? Poszukam kogoś bliżej siebie.

Karolcia super gratuluje Antosia♡piekne imie:))

Kodap super:)Ty to chyba taka skryta jestes co?:p Napisz cos wiecej

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie kolezanka robila usg 4d I mowila ze bardzo sie cieszy ze je zrobila bo to calkowicie inne przezycie dlatego tez chyba zrobie tylko nie wiem kiedy najlepiej.Ja tez mialam wizyte pod koniec maja I kolejna dopiero 19lipca dlatego to tak jakos dlugo dla mnie a chcialabym zobaczyc malenstwo I nie wiem wlasnie czy zrobic teraz w 19tygodniu czy zaczkec I zrobic kolo 28tygodnia... bo 19lipca to bedzie moje ostatnie usg (masakra).

No wlasnie kolezanka robila usg 4d I mowila ze bardzo sie cieszy ze je zrobila bo to calkowicie inne przezycie dlatego tez chyba zrobie tylko nie wiem kiedy najlepiej.Ja tez mialam wizyte pod koniec maja I kolejna dopiero 19lipca dlatego to tak jakos dlugo dla mnie a chcialabym zobaczyc malenstwo I nie wiem wlasnie czy zrobic teraz w 19tygodniu czy zaczkec I zrobic kolo 28tygodnia... bo 19lipca to bedzie moje ostatnie usg (masakra).
O, a myślałam, że tylko ja mam tak rzadko usg robione. A 19-tego będziesz miała usg połówkowe? I dlaczego piszesz, że to ostatnie, jeszcze potem się robi z jedno chociaż...

reklama
O, a myślałam, że tylko ja mam tak rzadko usg robione. A 19-tego będziesz miała usg połówkowe? I dlaczego piszesz, że to ostatnie, jeszcze potem się robi z jedno chociaż...
Kazdy mi mowi ze to juz ostatnie bedzie usg i wiecej nie robia ale zapytam jeszcze bo 19czerwca mam spotkanie z polozna wiec ona bedzie wiedziec .Ja mam nadzieje na jeszcze jedno chociaz jak zrobie prywatnie to przynajmiej ten spokoj bede miala. Ja jeste w uk wiec tutaj jest calkowiecie inaczej niz w PL

Do góry