reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

właśnie dość dobrze się czuje .. ani mnie brzuch nie boli , mdłości też już odpuściły .. ale ten cholerny niepokój eh
To jak się dobrze czujesz to tylko się cieszyć na pewno jest wszystko w porządku :-) jesteśmy z Tobą i Maleństwem do poniedziałku, czekając na super nowiny :*

reklama
Jeju co za ludzie w poczekalni od wstępu podnieśli mi ciśnienie......pytam grzecznie czy jest ktoś na 17 bądź na 16.30(doktor przyjmuje na godz ciężarne) i patrzą na mnie ze nie i że jestem ostatnia. Więc mówię że jestem umówiona na 17dlatego pytam czy ktoś jest przede mną albo zapisany na tą samą godz (kilka razy doktorówi się zdarzyło) i aktualnie słucham szeptanego buntu rozswcieczonych bab . Z takim nastawieniem to ja nie wiem..... Zeby w wizyta była normalna :-/
ja ostatnio miałam podobna sytuacje w laboratorium jak szłam pobierać krew. Napis wielki jak byk ,że ciężarne bez kolejki i jak poszłam przed resztą ludzi to wielkie oburzenie

@reniuszek ludzie są straszni...masz słuchawki? Walnij w uszy i muzyką zagłusz podłość
Nie. Stoję sobie i czekam. Na złość puściłam przed siebie ciężarna, która jest za dwoma najbardziej skrzeczacymi fokami. Heheh a ciężarnej wmowikam że na pewno ma na godzinę bo doktor przyjmuje najpierw ciężarne. Dziewczyna się ucieszyła a kwoki wkurzone. Alez dzisiaj zła że mnie kobieta!

Nie wiem czemu,ale mimo tego,że mamy pierwszeństwo to ludzie się strasznie z tego powodu burzą.Ja ostatnio miałam lepszą akcje. Stoję w kolejce do kasy w polo a że było ludzi pełno a kasy tylko 2 to grzecznie czekam na swoją kolej.A tu nagle trąca mnie starsza Pani i pcha się przede mną a ja mówię do niej grzecznie,że przepraszam ale ja jestem teraz w kolejce a ona do mnie,że dziecko ze mnie to sobie mogę postać a ona nie.To mnie kobieta uruchomiła i mówię do niej,że dziecko to ja mam w brzuszku a teraz moja kolej i tyle mam w tym temacie do powiedzenia.To po patrzyła się na mnie i mnie przepuściła a za moimi plecami,że tak to jest jak dzieci mają dzieci.To już w ogóle mnie wkurzyła i powiedziałam co myślałam.Może i nie wyglądam na swój wzrok i jestem mała,ale no bez jakiś dziwnych komentarzy.

Jestem po wizycie.
@eklerkaa łożysko się podnosi u nas!!!
Dzidzia ma ponad 9.5cm :-)
Jest wszystko w porządku :-) ale zwolnienie dalej lekarz coś się boi. Plamienia od zaparć na pewno mam.
Doktor włączył podgląd 4d!!! Ale super. Zakochałam się. Ma taką piękna buzię i nosek jak kulka :-D
No i laski kurcze Chłopak!!!!!! <3

I takiego mam chłopaka :-) :
DSC_0001_20170614094034144.jpg

Załączniki

• DSC_0001_20170614094034144.jpg
    DSC_0001_20170614094034144.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 461
Jestem po wizycie.
Jest wszystko w porządku :-) ale zwolnienie dalej lekarz coś się boi. Plamienia od zaparć na pewno mam.
Doktor włączył podgląd 4d!!! Ale super. Zakochałam się. Ma taką piękna buzię i nosek jak kulka :-D

I takiego mam chłopaka :-) :Zobacz załącznik 810767
CUDO <3 !!!!

Jestem po wizycie.

Slicznosci. [emoji7] [emoji9] To teraz burza mózgów nad imieniem, czy już macie coś wybrane?

Jestem po wizycie.

Kochana gratulacje!! Trzymałam kciuki za Kalinkę a jest piękny syn :*

Wiem to te pędzone :-( u mnie dopiero od kilku dni można kupić normalna fasolke. No i nie powiem zjadłam codziennie z masłem i bułka tarta..... Nic innego by mogło dla mnie nie istnieć :-D
Ja właśnie dzisiaj też kupiłam i chyba na kolację jej nie daruję [emoji1]
Jeszcze parę dni i zobaczysz maleństwo. Bedzie dobrze. Grunt ze nic Cie nie boli i nie plamisz.
A tak swoja droga jesteś w 100% lew a ze czulas juz ruchy? Ja kilka razy tez miałam takie wrażenie a na usg sie okazało ze dziecko siedzi gdzie indziej. Czasami tez jak śpię na boku to rano koło pępka mam taka twarda gulaje. Wielkości pięści. Nie gniewu sie z to pytanie. Chodzi bardziej o mnie. Bo ja, matka 2 dzieci nadal mam wątpliwości czy to ruchy czy jelita [emoji5]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem po wizycie.

Cudny chłopak [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry