reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Jestem po wizycie.
@eklerkaa łożysko się podnosi u nas!!!
Dzidzia ma ponad 9.5cm :-)
Jest wszystko w porządku :-) ale zwolnienie dalej lekarz coś się boi. Plamienia od zaparć na pewno mam.
Doktor włączył podgląd 4d!!! Ale super. Zakochałam się. Ma taką piękna buzię i nosek jak kulka :-D
No i laski kurcze Chłopak!!!!!! <3

I takiego mam chłopaka :-) :Zobacz załącznik 810767
Piękny :) gratulacje :*

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem po wizycie.
@eklerkaa łożysko się podnosi u nas!!!
Dzidzia ma ponad 9.5cm :-)
Jest wszystko w porządku :-) ale zwolnienie dalej lekarz coś się boi. Plamienia od zaparć na pewno mam.
Doktor włączył podgląd 4d!!! Ale super. Zakochałam się. Ma taką piękna buzię i nosek jak kulka :-D
No i laski kurcze Chłopak!!!!!! <3

I takiego mam chłopaka :-) :Zobacz załącznik 810767
Cudne zdjęcie ;)Gratuluje synka ;) A czy lekarz dał Ci coś na zaparcia bo mnie też zaczynają męczyć ;(

20170614_185211.jpg

Mój dzisiejszy zakup.

Załączniki

• 20170614_185211.jpg
    20170614_185211.jpg
    429,6 KB · Wyświetleń: 435
Cudne zdjęcie ;)Gratuluje synka ;) A czy lekarz dał Ci coś na zaparcia bo mnie też zaczynają męczyć ;(
Espumisan 2 tabletki trzy razy dziennie i duphalac 1lyzka 3 razy dziennie i do tego raz wzięłam czopek glicer. ;) ja to brałam jak mnie zaparcia męczył;) jak wzięłam to po godzinie czasu jak ręką odial; )

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry