reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@Oska305 Moja druga połówka uczestniczyła z nami w dwóch badaniach usg i była cały czas uśmiechnięta od ucha do ucha i z łezkami w oczach :) nie wiedziałam czy patrzeć na niego czy na maluszka, taki wspaniały widok :D
Od kilku dni szczególnie wieczorami i szczególnie jak się położę po jedzeniu, coś czuję! :) nawet ręką. 2 dni temu mój H. też czuł i przyłożył ucho i mówił, że słyszał takie ciche mruczenie, ale zupełnie inne niż ruchy jelit! I prawie się przy tym poryczał z radości, jak mi to mówił! :D Byłam zaskoczona, ale w necie przeczytałam, że od 16-tego tygodnia dziecko może już wydawać odgłosy! :p

reklama
@Oska305 Moja druga połówka uczestniczyła z nami w dwóch badaniach usg i była cały czas uśmiechnięta od ucha do ucha i z łezkami w oczach :) nie wiedziałam czy patrzeć na niego czy na maluszka, taki wspaniały widok :D
Od kilku dni szczególnie wieczorami i szczególnie jak się położę po jedzeniu, coś czuję! :) nawet ręką. 2 dni temu mój H. też czuł i przyłożył ucho i mówił, że słyszał takie ciche mruczenie, ale zupełnie inne niż ruchy jelit! I prawie się przy tym poryczał z radości, jak mi to mówił! :D Byłam zaskoczona, ale w necie przeczytałam, że od 16-tego tygodnia dziecko może już wydawać odgłosy! :p
Gdy mój mąż wróci też poproszę żeby podsłuchał nasze Skarby. Może też już tam sobie rozmawiają [emoji7]Bo bić to się już chyba biją, co czuje wyraźnie. Wiecie jak je wczoraj uspokoilam w nocy żeby już dały matce spać? Puściłam im kołysankę W sukieneczkach z pajęczynki. Chwilę się pokrecily i chyba usnęły. Może to był tylko zbieg okoliczności, ale teraz co wieczór będę puszczać im kolysanki[emoji5] [emoji1]

Karolcia super gratuluje Antosia♡piekne imie:))

Kodap super:)Ty to chyba taka skryta jestes co?:p Napisz cos wiecej

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Nie jestem skryta poprostu brak czasu...Badania wyszly ok doktor powiedzial że w głowie dobrze narządy wszystkie w porządku i nie ma powodów do zmartwień. Takze mała rośnie .
1497439497-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Mamusie!

Przepraszam że tak długo się nie odzywalam ale miałam tyle na głowie że nie miałam kiedy do Was napisać. Też nie chciałam być taka że piszę tylko co u mnie a nie odnoszę się do Waszych wpisów. Z drugiej strony to trochę nie realne żeby raz dziennie odnieść się do wszystkiego jak produkujące 20 stron dziennie [emoji14] w każdym razie teraz jestem już na zwolnieniu więc mam więcej czasu i będę się więcej pokazywać :)

U mnie ogólnie nie jest dobrze :( wróciły dolegliwości z poprzedniej ciąży także plamienia, bóle brzucha bo się stawia...
Jeszcze przeprowadzkę mieliśmy na głowie i nawet do końca nie jestem rozpakowana bo czekam na resztę szafek do kuchni i duża szafę na ciuchy.
Póki co lecze się sama bo do szpitala nawet nie mam jak iść bo Paweł za granicą a nie mam z kim dzieci zostawic :( także leżę, biorę luteine i magnez i się nie przemeczam..
U lekarza byłam 5 czerwca i z maleństwem wszystko. Cos czuję że będzie kolejna córka [emoji14] no to tyle o mnie i obiecuję poprawę :)
Hej ja już po wizycie potwierdzone bedzie synek i chyba Antoś tak chce Zosia.Z malym wszystko ok ma juz troche ponad 11cm nastepna wizyta za 4 tygodnie,odebralam cytologie jest idealna po za tym wszystko dobrze oby juz tak do końca
Super ! Gratulacje!
Zapisałam się do mojego lekarza dopiero na 28 czerwca, a ostatnio widziałam go chyba 8 maja! To już przegięcie. Albo ma urlop albo nie ma czasu. Dobrze, że idę gdzieś indziej na usg, bo chyba bym umarła ze strachu o moje Maluchy do tego czasu. Pora zmienić prowadzącego...
Ja też zmieniam lekarza bo mimo że chodzę na nfz to za wszystko place a teraz się dowiedziałam że w moim mieście przyjmuje od niedawna lekarz który prowadził moja ciążę z Marcelina więc od 11 lipca idę do niego :) a to tego patafiana idę jeszcze 26 czerwca po przedłużenie zwolnienia :)
Juz po badaniach wszystko jest ok.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Super!

Gdy mój mąż wróci też poproszę żeby podsłuchał nasze Skarby. Może też już tam sobie rozmawiają [emoji7]Bo bić to się już chyba biją, co czuje wyraźnie. Wiecie jak je wczoraj uspokoilam w nocy żeby już dały matce spać? Puściłam im kołysankę W sukieneczkach z pajęczynki. Chwilę się pokrecily i chyba usnęły. Może to był tylko zbieg okoliczności, ale teraz co wieczór będę puszczać im kolysanki[emoji5] [emoji1]
Ja swojemu co wieczór pod prysznicem śpiewam intro do Misia Uszatka. I jakoś robi mi się wtedy błogo ^^ Tak jakbym się z tym Malcem mocniej łączyła. Także możliwe że kołysanki działają na Twoje małe Łobuzki :)

reklama
Do góry