reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

tak spory .. mam 30 kg nadwagi
To może zakłócać i jeszcze musisz trochę poczekać. Może dzidziuś przytula się od drugiej strony i dlatego nie czujesz.
Ja też miałam tak że czułam później długo nic jakieś 2tyg j teraz znowu czuje takie wibracje. Myślę że wszystko będzie ok. Ile dni masz do wizyty?

reklama
To może zakłócać i jeszcze musisz trochę poczekać. Może dzidziuś przytula się od drugiej strony i dlatego nie czujesz.
Ja też miałam tak że czułam później długo nic jakieś 2tyg j teraz znowu czuje takie wibracje. Myślę że wszystko będzie ok. Ile dni masz do wizyty?
W poniedziałek mam wizytę

Poszłam do sklepu, patrzę- fasolka... Myślę sobie... w sumie tp mam ochotę... patrzę na cenę... 23zł/ kg... trochę drogo... ale pewnie młodziutka... taka pierwsza to zawsze pyszna... niech juz będzie... biorę... i kurczę... taka włóknista ze sie jeść nie da... masakra...

Poszłam do sklepu, patrzę- fasolka... Myślę sobie... w sumie tp mam ochotę... patrzę na cenę... 23zł/ kg... trochę drogo... ale pewnie młodziutka... taka pierwsza to zawsze pyszna... niech juz będzie... biorę... i kurczę... taka włóknista ze sie jeść nie da... masakra...
Wiem to te pędzone :-( u mnie dopiero od kilku dni można kupić normalna fasolke. No i nie powiem zjadłam codziennie z masłem i bułka tarta..... Nic innego by mogło dla mnie nie istnieć :-D

IMG_20170614_155108.jpg
dziewczyny to dół mojego cyca po EKG smarować czymś czy samo zejdzie?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20170614_155108.jpg
    IMG_20170614_155108.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 354
właśnie dość dobrze się czuje .. ani mnie brzuch nie boli , mdłości też już odpuściły .. ale ten cholerny niepokój eh
Myślę, że jeszcze może za wcześnie, a tłuszczyk tłumi bicie serduszka. Na razie daj sobie spokój z tym detektorem, do najbliższej wizyty chociaż. Na pewno jest w porządku, a stresujesz i siebie i Kropeczkę. Spokojnie. Do poniedziałku coraz bliżej.

Jeju co za ludzie w poczekalni od wstępu podnieśli mi ciśnienie......pytam grzecznie czy jest ktoś na 17 bądź na 16.30(doktor przyjmuje na godz ciężarne) i patrzą na mnie ze nie i że jestem ostatnia. Więc mówię że jestem umówiona na 17dlatego pytam czy ktoś jest przede mną albo zapisany na tą samą godz (kilka razy doktorówi się zdarzyło) i aktualnie słucham szeptanego buntu rozswcieczonych bab . Z takim nastawieniem to ja nie wiem..... Zeby w wizyta była normalna :-/

reklama
Do góry