reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Wszystko jest okej z dzidzia;) rośnie prawdopodobnie duża dziewczynka ;) pani ginekolog stwierdziła że nic nie sterczy między nogami :) całe badanie się wiercila;) i machala rączkami i nóżkami cały czas a na sam koniec zaslonila się rączkami i ssala kciuka;) termin na 13.12 i tego się trzymamy ;) także jestem przeszczesliwa ;) pani ginekolog nawet zrobiła nam mini badania genetyczne przeciętność karkowa idealna ;) kość Nosowa tak samo ;) także prawdopodobieństwo wad niskie ;) i co się z tym wiąże nie musze zapisywać się na prenatalne ;) a tu macie zdjęcie mojego bobasa ♡♡
1496426480-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
MrsMalec przeziernosc karkowa:)Super ze dzidzia zdrowa:*I faktycznie pieknie widac ze dziewczynka bo ma nub dlugi i płaski:)Gratulacje!!!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny ☺
Postanowiłam napisać i się przywitać bo trochę Was podczytuje ☺
Ciężko będzie mi nadrobić cały wątek ale mam czas więc może się uda ☺
Mam 27 lat to moja 1 ciąża. staraliśmy się o nią 3 lata i udało się dzięki iui.
Ogólnie jestem w wątku mam styczniowych, jednak termin bardziej grudniowy 29.12.
Pozdrawiam

MrsMalec przeziernosc karkowa:)Super ze dzidzia zdrowa:*I faktycznie pieknie widac ze dziewczynka bo ma nub dlugi i płaski:)Gratulacje!!!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Haha nie zwróciłam uwagi na to jak mój tel pisze bo pisałam szybko . A jestem mega głodna ;) ale pierwsze chciałam się z wami podzielić ;)

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem, korci mnie, żeby iść prywatnie na usg, ale do swojego ginekologa też chodzę prywatnie, badania prywatnie. Finansowo trochę krucho się u nas robi. Mamy tyle wydatków z nowym mieszkaniem, że nie wiem jak my sie wyrobimy finansowo. Kuchnie nam wyliczyli na 17 tyś plus sprzęt. Płytki do łazienki i kuchni 9 tyś, a gdzie reszta, co chwile coś. Nie licząc szaf, robocizny i całej reszty. Mój mąż kupił kabinę prysznicowa 160 cm, a raczej brodzik do tego szyba, cena kosmiczna. Teraz to nawet na bluzkę sobie żałuję, póki to wykończenie się nie skończy. Ja wiem, że są rzeczy ważne i ważniejsze, ale nie wiem na czym stoję finansowo i sobie wszystkiego żałuję.

Ja zamiast się stresowac szłam na ip i mówiłam że mnie brzuch boli a oni robili usg i sprawdzali czy dzidek żyje. Nie robili więcej niż musieli ale serduszko sprawdzili a ja byłam spokojniejsza. Taka wizyta to nie naruszy Twojego budżetu.

Ja zamiast się stresowac szłam na ip i mówiłam że mnie brzuch boli a oni robili usg i sprawdzali czy dzidek żyje. Nie robili więcej niż musieli ale serduszko sprawdzili a ja byłam spokojniejsza. Taka wizyta to nie naruszy Twojego budżetu.
Dziękuję za pomysł. Już mi lepiej, cycki zaczęły na wieczór boleć i od razu psychicznie ulga ;)

reklama
Dziewczyny ratujcie muszę wreszcie posprzątać garderobę bo już rzeczy same wychodzą:) oczywiście siły i chęci brak. Od miesiąca się zebrać nie mogę. Wracam z pracy i tylko o śnie marzę. Wcześniej nie mogłam usiedziec w domu a teraz najlepsze miejsce to kanapa!!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry