reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Wszystko jest okej z dzidzia;) rośnie prawdopodobnie duża dziewczynka ;) pani ginekolog stwierdziła że nic nie sterczy między nogami :) całe badanie się wiercila;) i machala rączkami i nóżkami cały czas a na sam koniec zaslonila się rączkami i ssala kciuka;) termin na 13.12 i tego się trzymamy ;) także jestem przeszczesliwa ;) pani ginekolog nawet zrobiła nam mini badania genetyczne przeciętność karkowa idealna ;) kość Nosowa tak samo ;) także prawdopodobieństwo wad niskie ;) i co się z tym wiąże nie musze zapisywać się na prenatalne ;) a tu macie zdjęcie mojego bobasa ♡♡
1496426480-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
MrsMalec przeziernosc karkowa:)Super ze dzidzia zdrowa:*I faktycznie pieknie widac ze dziewczynka bo ma nub dlugi i płaski:)Gratulacje!!!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny ☺
Postanowiłam napisać i się przywitać bo trochę Was podczytuje ☺
Ciężko będzie mi nadrobić cały wątek ale mam czas więc może się uda ☺
Mam 27 lat to moja 1 ciąża. staraliśmy się o nią 3 lata i udało się dzięki iui.
Ogólnie jestem w wątku mam styczniowych, jednak termin bardziej grudniowy 29.12.
Pozdrawiam

MrsMalec przeziernosc karkowa:)Super ze dzidzia zdrowa:*I faktycznie pieknie widac ze dziewczynka bo ma nub dlugi i płaski:)Gratulacje!!!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Haha nie zwróciłam uwagi na to jak mój tel pisze bo pisałam szybko . A jestem mega głodna ;) ale pierwsze chciałam się z wami podzielić ;)

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem, korci mnie, żeby iść prywatnie na usg, ale do swojego ginekologa też chodzę prywatnie, badania prywatnie. Finansowo trochę krucho się u nas robi. Mamy tyle wydatków z nowym mieszkaniem, że nie wiem jak my sie wyrobimy finansowo. Kuchnie nam wyliczyli na 17 tyś plus sprzęt. Płytki do łazienki i kuchni 9 tyś, a gdzie reszta, co chwile coś. Nie licząc szaf, robocizny i całej reszty. Mój mąż kupił kabinę prysznicowa 160 cm, a raczej brodzik do tego szyba, cena kosmiczna. Teraz to nawet na bluzkę sobie żałuję, póki to wykończenie się nie skończy. Ja wiem, że są rzeczy ważne i ważniejsze, ale nie wiem na czym stoję finansowo i sobie wszystkiego żałuję.

Ja zamiast się stresowac szłam na ip i mówiłam że mnie brzuch boli a oni robili usg i sprawdzali czy dzidek żyje. Nie robili więcej niż musieli ale serduszko sprawdzili a ja byłam spokojniejsza. Taka wizyta to nie naruszy Twojego budżetu.

Ja zamiast się stresowac szłam na ip i mówiłam że mnie brzuch boli a oni robili usg i sprawdzali czy dzidek żyje. Nie robili więcej niż musieli ale serduszko sprawdzili a ja byłam spokojniejsza. Taka wizyta to nie naruszy Twojego budżetu.
Dziękuję za pomysł. Już mi lepiej, cycki zaczęły na wieczór boleć i od razu psychicznie ulga ;)

reklama
Dziewczyny ratujcie muszę wreszcie posprzątać garderobę bo już rzeczy same wychodzą:) oczywiście siły i chęci brak. Od miesiąca się zebrać nie mogę. Wracam z pracy i tylko o śnie marzę. Wcześniej nie mogłam usiedziec w domu a teraz najlepsze miejsce to kanapa!!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry