reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ja niestety już to przeszłam kiedy miałam krostkę ,,tam,, a maszynką scięłam czubek krostki i nie moglo przestać się lać. Wiesz jak się wie skąd plamka krwi na bieliźnie to żaden problem ,ale czasem można nabawić się niezłego stracha.

Mikado a kiedy badalas bete w ktorych dniach i jaki mialas przyrost?
W okolicy 5 pełnych tc (dokładnie nie pamiętam, a teraz nie udaje mi się znaleźć tych pdfów z wynikami) najpierw ok 1300, potem kontrolne ok 8600... te około to na prawdę około bo to było jakoś 8598.6 o ile dobrze pamiętam, tego zaokrąglenia pierwszego dokładnie na tą chwilę nie pamiętam ;) ale i tak przyrost aż mnie i mojego S zaskoczył, że aż nie dowierzałam patrząc na wynik (pamiętam moment sprawdzania i przez ten szok chyba właśnie pamiętam tą 2 wielkość dokładniej), a S jak usłyszał, to spytał czy to na pewno w normie się mieści bo też w szoku był :p więc przyrościk dosyć ładny, jakoś tydzień później (zaraz po Wielkanocy) na USG 6t2d jeszcze nawet bez serducha i pamiętam jak mnie lekarz wtedy nastraszył że nie wiadomo czy żywa ciąża itp bo beta wysoka a serca brak, no ale jak widać dobrze się skończyło i maleństwo nadrobiło od tego czasu już 9 dni wyprzedzając wiek z OM :D

W okolicy 5 pełnych tc (dokładnie nie pamiętam, a teraz nie udaje mi się znaleźć tych pdfów z wynikami) najpierw ok 1300, potem kontrolne ok 8600... te około to na prawdę około bo to było jakoś 8598.6 o ile dobrze pamiętam, tego zaokrąglenia pierwszego dokładnie na tą chwilę nie pamiętam ;) ale i tak przyrost aż mnie i mojego S zaskoczył, że aż nie dowierzałam patrząc na wynik (pamiętam moment sprawdzania i przez ten szok chyba właśnie pamiętam tą 2 wielkość dokładniej), a S jak usłyszał, to spytał czy to na pewno w normie się mieści bo też w szoku był :p więc przyrościk dosyć ładny, jakoś tydzień później (zaraz po Wielkanocy) na USG 6t2d jeszcze nawet bez serducha i pamiętam jak mnie lekarz wtedy nastraszył że nie wiadomo czy żywa ciąża itp bo beta wysoka a serca brak, no ale jak widać dobrze się skończyło i maleństwo nadrobiło od tego czasu już 9 dni wyprzedzając wiek z OM :D
Sama nie mam doświadczenia z dużymi przyrostami bo miałam 88%, ale moja siostra miała w 48h przyrost o 1300% jak mi to powiedziała to się przeraziłam...

reklama
Do góry