reklama
Przepraszam ;( to wszystko przez zazdrość nogi to mi jeszcze mąż ogoli, ale do bobra to pewnie za miesiąc będę musiała lustro na dnie wanny zamontować chlip chlip
Ja już bobra na czuja robie, biorę acard więc kiepska sprawa byłaby gdybym się drasnęła.
@Oska305 cieszę się razem z Tobą .
Ja niestety już to przeszłam kiedy miałam krostkę ,,tam,, a maszynką scięłam czubek krostki i nie moglo przestać się lać. Wiesz jak się wie skąd plamka krwi na bieliźnie to żaden problem ,ale czasem można nabawić się niezłego stracha.
W okolicy 5 pełnych tc (dokładnie nie pamiętam, a teraz nie udaje mi się znaleźć tych pdfów z wynikami) najpierw ok 1300, potem kontrolne ok 8600... te około to na prawdę około bo to było jakoś 8598.6 o ile dobrze pamiętam, tego zaokrąglenia pierwszego dokładnie na tą chwilę nie pamiętam ale i tak przyrost aż mnie i mojego S zaskoczył, że aż nie dowierzałam patrząc na wynik (pamiętam moment sprawdzania i przez ten szok chyba właśnie pamiętam tą 2 wielkość dokładniej), a S jak usłyszał, to spytał czy to na pewno w normie się mieści bo też w szoku był więc przyrościk dosyć ładny, jakoś tydzień później (zaraz po Wielkanocy) na USG 6t2d jeszcze nawet bez serducha i pamiętam jak mnie lekarz wtedy nastraszył że nie wiadomo czy żywa ciąża itp bo beta wysoka a serca brak, no ale jak widać dobrze się skończyło i maleństwo nadrobiło od tego czasu już 9 dni wyprzedzając wiek z OMMikado a kiedy badalas bete w ktorych dniach i jaki mialas przyrost?
gie_er
Fanka BB :)
Sama nie mam doświadczenia z dużymi przyrostami bo miałam 88%, ale moja siostra miała w 48h przyrost o 1300% jak mi to powiedziała to się przeraziłam...W okolicy 5 pełnych tc (dokładnie nie pamiętam, a teraz nie udaje mi się znaleźć tych pdfów z wynikami) najpierw ok 1300, potem kontrolne ok 8600... te około to na prawdę około bo to było jakoś 8598.6 o ile dobrze pamiętam, tego zaokrąglenia pierwszego dokładnie na tą chwilę nie pamiętam ale i tak przyrost aż mnie i mojego S zaskoczył, że aż nie dowierzałam patrząc na wynik (pamiętam moment sprawdzania i przez ten szok chyba właśnie pamiętam tą 2 wielkość dokładniej), a S jak usłyszał, to spytał czy to na pewno w normie się mieści bo też w szoku był więc przyrościk dosyć ładny, jakoś tydzień później (zaraz po Wielkanocy) na USG 6t2d jeszcze nawet bez serducha i pamiętam jak mnie lekarz wtedy nastraszył że nie wiadomo czy żywa ciąża itp bo beta wysoka a serca brak, no ale jak widać dobrze się skończyło i maleństwo nadrobiło od tego czasu już 9 dni wyprzedzając wiek z OM
wow, to dopiero duży przyrostSama nie mam doświadczenia z dużymi przyrostami bo miałam 88%, ale moja siostra miała w 48h przyrost o 1300% jak mi to powiedziała to się przeraziłam...
reklama
gie_er
Fanka BB :)
Ja pomyślałam od razu o najgorszym, ale pytałam mojej lekarki i powiedziała, że może taki być, sostra jest w 9 tc i na razie jest ok wszystko.wow, to dopiero duży przyrost