Rossiczka
Moderatorka
Auuuuuu [emoji23]A żebyście się kurde z @Rossiczka po porodzie w wilkołaki zmieniły
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Auuuuuu [emoji23]A żebyście się kurde z @Rossiczka po porodzie w wilkołaki zmieniły
No wiesz co tak złorzeczyć kobietom w ciąży[emoji12]A żebyście się kurde z @Rossiczka po porodzie w wilkołaki zmieniły
Cudownie! GratulacjeDziewczyny mam pełny wynik pappy. Moje Skarby są zdrowe[emoji7][emoji7][emoji7] Na zmianę płaczę i się śmieję.[emoji7][emoji7][emoji7][emoji23][emoji23][emoji23]
Bardzo się cieszę, ja w poniedziałek robię PAPPA, więc proszę trzymać kciukiDziewczyny mam pełny wynik pappy. Moje Skarby są zdrowe[emoji7][emoji7][emoji7] Na zmianę płaczę i się śmieję.[emoji7][emoji7][emoji7][emoji23][emoji23][emoji23]
Przepraszam ;( to wszystko przez zazdrość nogi to mi jeszcze mąż ogoli, ale do bobra to pewnie za miesiąc będę musiała lustro na dnie wanny zamontować chlip chlipNo wiesz co tak złorzeczyć kobietom w ciąży[emoji12]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Super ze dzidzia zdrowa ☺Z orzeszkiem jest ok. Ma 5.5cm wielkości. Nie dało mu się wyraźnego zdjęcia zrobić tak się wiercił.
Jeden lekarz mówi, że raczej chłopak, drugi że prawdopodobnie dziewczyna... jedno jest pewne - jeden z nich ma rację
Bosko[emoji1]Dziewczyny mam pełny wynik pappy. Moje Skarby są zdrowe[emoji7][emoji7][emoji7] Na zmianę płaczę i się śmieję.[emoji7][emoji7][emoji7][emoji23][emoji23][emoji23]
[emoji28] [emoji28] [emoji28]Przepraszam ;( to wszystko przez zazdrość nogi to mi jeszcze mąż ogoli, ale do bobra to pewnie za miesiąc będę musiała lustro na dnie wanny zamontować chlip chlip
Cieszymy się razem z Tobą :*Dziewczyny mam pełny wynik pappy. Moje Skarby są zdrowe[emoji7][emoji7][emoji7] Na zmianę płaczę i się śmieję.[emoji7][emoji7][emoji7][emoji23][emoji23][emoji23]