reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Reniuszek smietankowe w czekoladzie Muciaaa sie nazywaja hihi;p

Widziałam gofry!!aaaa ale bym zjadla:)Uwielbiam!

Trzymam kciuki za wizyty:*
Ja o 20 chodzę spac [emoji25]a mojego brzuszka ciazowego dalej nie ma:(a Wy macie takie cudne juz..Zobacz załącznik 805901

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Brzuszek urośnie w swoim czasie, ważne, że lokator jest cały i zdrowy :)

Reniuszek smietankowe w czekoladzie Muciaaa sie nazywaja hihi;p

Widziałam gofry!!aaaa ale bym zjadla:)Uwielbiam!

Trzymam kciuki za wizyty:*
Ja o 20 chodzę spac [emoji25]a mojego brzuszka ciazowego dalej nie ma:(a Wy macie takie cudne juz..Zobacz załącznik 805901

Coś tam widać, nie przesadzaj że nic :) wstydliwy dzidziuś :)

Hej ;)
Brzuchatka powodzenia na wizycie! Czekamy na dobre wieści!
Millo ale masz super figurę, a na razie rosnącym brzuszkiem sie nie przejmuj, jest jeszcze dużo czasu przed Tobą ! Wszystko urośnie ;)
MrsMalec powodzenia u krawcowej- sukienka będzie piękna!
Carla :-D hahaha to przynajmniej kasa zaoszczędzona :p

Ja wczoraj jak pojechałam z młodym na trening, to stwierdziłam, że bezsensu siedzieć i czekac 1,5 h na niego, więc wybrałam się z psem na dłuuuugi spacer, i tak chodziłam po tych nieznanych mi osiedlach i nagle mój nos wyczuł frytki na jednym z blokowisk hahahah i tak chodziłam, chodziłam i znalazałm budę z frytkami belgijskimi- opędzlowałam całą porcję z ostrym sosem ;-P mniam!

A dzisiaj już od 8 kisze w robocie.... i coś bym zjadała mimo, że dopiero zjadałam dwie kanapki ;-)
Miłego dnia!

Ja zapomnialam ale mama moja dzwoniła, że mojej córce na kupiła jakieś komplety ubrań i strój kąpielowy ;D

m3sx3e3kt8upoqjd.png
No wlasnie dla synka chcialam krotkie spodenki kupic, dLa meza tez i lipa :/

Kochana, u Ciebie już coś widać .. u mnie NIC, ZERO, NULL, tylko tłuszczyk.

Ostatnio chwaliłam się, że już lepiej z wymiotami.. ostatnie 3 dni raz na jakiś czas tylko lekko mnie mdliło i to przez krótki okres. Szczerze mówiąc, trochę się cieszyłam, a trochę bałam, że może coś nie tak jak objawy mi ustępują.. a dziś? W drodze do pracy mój A. musiał się zatrzymywać bo załatwiłabym cały samochód :/ w pracy już dwa razy wymiotowałam :( ehh

Ja tez się dziś koszmarnie czuje. Zawiozłam synka do przedszkola bo od wtorku był ze mną w domu. Odbieram go dopiero o 15 wiec mam tyle wolnego. Już siedzę pod kocyczkiem i nie mam zamiaru wstawać przez najbliższy czas.

Ja swoja tez zawiozlam rano i leże i krzyżówki rozwiązuje ;) nie wstaje do 16 :D

Ja tez się dziś koszmarnie czuje. Zawiozłam synka do przedszkola bo od wtorku był ze mną w domu. Odbieram go dopiero o 15 wiec mam tyle wolnego. Już siedzę pod kocyczkiem i nie mam zamiaru wstawać przez najbliższy czas.

Ależ Wam zazdroszczę! też bym poleżała w łózku, ja niestety kisze w robocie do 16-stej, ale dzisiaj u nas przepiękna pogoda to żyć sie chce :-D
Carla dobrze pamiętam że Twój syn teraz ma komunię? Mój ma 21 maja, jest strasznie zestresowany spowiedzią :-D

Heh dzieki dziewczyny:)ja to juz bym chciala miec taki fajny jak co niektore[emoji7]

Digital wspolczuje wymiotow..jeszcze poza domem to w ogole!Mnie mdlosci nadal mecza dzien w dzien..

Poki co tez bycze się w lózku.Pozniej z synem na spacer sie gdzies przejdziemy bo wyjatkowo ma byc dzis cieplo:)

reklama
Ależ Wam zazdroszczę! też bym poleżała w łózku, ja niestety kisze w robocie do 16-stej, ale dzisiaj u nas przepiękna pogoda to żyć sie chce :-D
Carla dobrze pamiętam że Twój syn teraz ma komunię? Mój ma 21 maja, jest strasznie zestresowany spowiedzią :-D
Nie kochana, mój ma 5 lat dopiero :)

Do góry