CarlaR
Fanka BB :)
Pojechałam i... okazało się że Lidl ma remont i będzie nieczynny przez 1,5 miesiąca... i się obkupilam że szkoda gadać XDteż się wybieram
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pojechałam i... okazało się że Lidl ma remont i będzie nieczynny przez 1,5 miesiąca... i się obkupilam że szkoda gadać XDteż się wybieram
Brzuszek urośnie w swoim czasie, ważne, że lokator jest cały i zdrowyReniuszek smietankowe w czekoladzie Muciaaa sie nazywaja hihi;p
Widziałam gofry!!aaaa ale bym zjadlaUwielbiam!
Trzymam kciuki za wizyty:*
Ja o 20 chodzę spac [emoji25]a mojego brzuszka ciazowego dalej nie maa Wy macie takie cudne juz..Zobacz załącznik 805901
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Coś tam widać, nie przesadzaj że nic wstydliwy dzidziuśReniuszek smietankowe w czekoladzie Muciaaa sie nazywaja hihi;p
Widziałam gofry!!aaaa ale bym zjadlaUwielbiam!
Trzymam kciuki za wizyty:*
Ja o 20 chodzę spac [emoji25]a mojego brzuszka ciazowego dalej nie maa Wy macie takie cudne juz..Zobacz załącznik 805901
No wlasnie dla synka chcialam krotkie spodenki kupic, dLa meza tez i lipa :/Ja zapomnialam ale mama moja dzwoniła, że mojej córce na kupiła jakieś komplety ubrań i strój kąpielowy ;D
Kochana, u Ciebie już coś widać .. u mnie NIC, ZERO, NULL, tylko tłuszczyk.Ja o 20 chodzę spac [emoji25]a mojego brzuszka ciazowego dalej nie maa Wy macie takie cudne juz..Zobacz załącznik 805901
Ja swoja tez zawiozlam rano i leże i krzyżówki rozwiązuje nie wstaje do 16
Ja tez się dziś koszmarnie czuje. Zawiozłam synka do przedszkola bo od wtorku był ze mną w domu. Odbieram go dopiero o 15 wiec mam tyle wolnego. Już siedzę pod kocyczkiem i nie mam zamiaru wstawać przez najbliższy czas.
Nie kochana, mój ma 5 lat dopieroAleż Wam zazdroszczę! też bym poleżała w łózku, ja niestety kisze w robocie do 16-stej, ale dzisiaj u nas przepiękna pogoda to żyć sie chce
Carla dobrze pamiętam że Twój syn teraz ma komunię? Mój ma 21 maja, jest strasznie zestresowany spowiedzią