reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Reniuszek smietankowe w czekoladzie Muciaaa sie nazywaja hihi;p

Widziałam gofry!!aaaa ale bym zjadla:)Uwielbiam!

Trzymam kciuki za wizyty:*
Ja o 20 chodzę spac [emoji25]a mojego brzuszka ciazowego dalej nie ma:(a Wy macie takie cudne juz..Zobacz załącznik 805901

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Brzuszek urośnie w swoim czasie, ważne, że lokator jest cały i zdrowy :)

Reniuszek smietankowe w czekoladzie Muciaaa sie nazywaja hihi;p

Widziałam gofry!!aaaa ale bym zjadla:)Uwielbiam!

Trzymam kciuki za wizyty:*
Ja o 20 chodzę spac [emoji25]a mojego brzuszka ciazowego dalej nie ma:(a Wy macie takie cudne juz..Zobacz załącznik 805901

Coś tam widać, nie przesadzaj że nic :) wstydliwy dzidziuś :)

Hej ;)
Brzuchatka powodzenia na wizycie! Czekamy na dobre wieści!
Millo ale masz super figurę, a na razie rosnącym brzuszkiem sie nie przejmuj, jest jeszcze dużo czasu przed Tobą ! Wszystko urośnie ;)
MrsMalec powodzenia u krawcowej- sukienka będzie piękna!
Carla :-D hahaha to przynajmniej kasa zaoszczędzona :p

Ja wczoraj jak pojechałam z młodym na trening, to stwierdziłam, że bezsensu siedzieć i czekac 1,5 h na niego, więc wybrałam się z psem na dłuuuugi spacer, i tak chodziłam po tych nieznanych mi osiedlach i nagle mój nos wyczuł frytki na jednym z blokowisk hahahah i tak chodziłam, chodziłam i znalazałm budę z frytkami belgijskimi- opędzlowałam całą porcję z ostrym sosem ;-P mniam!

A dzisiaj już od 8 kisze w robocie.... i coś bym zjadała mimo, że dopiero zjadałam dwie kanapki ;-)
Miłego dnia!

Ja zapomnialam ale mama moja dzwoniła, że mojej córce na kupiła jakieś komplety ubrań i strój kąpielowy ;D

m3sx3e3kt8upoqjd.png
No wlasnie dla synka chcialam krotkie spodenki kupic, dLa meza tez i lipa :/

Kochana, u Ciebie już coś widać .. u mnie NIC, ZERO, NULL, tylko tłuszczyk.

Ostatnio chwaliłam się, że już lepiej z wymiotami.. ostatnie 3 dni raz na jakiś czas tylko lekko mnie mdliło i to przez krótki okres. Szczerze mówiąc, trochę się cieszyłam, a trochę bałam, że może coś nie tak jak objawy mi ustępują.. a dziś? W drodze do pracy mój A. musiał się zatrzymywać bo załatwiłabym cały samochód :/ w pracy już dwa razy wymiotowałam :( ehh

Ja tez się dziś koszmarnie czuje. Zawiozłam synka do przedszkola bo od wtorku był ze mną w domu. Odbieram go dopiero o 15 wiec mam tyle wolnego. Już siedzę pod kocyczkiem i nie mam zamiaru wstawać przez najbliższy czas.

Ja swoja tez zawiozlam rano i leże i krzyżówki rozwiązuje ;) nie wstaje do 16 :D

Ja tez się dziś koszmarnie czuje. Zawiozłam synka do przedszkola bo od wtorku był ze mną w domu. Odbieram go dopiero o 15 wiec mam tyle wolnego. Już siedzę pod kocyczkiem i nie mam zamiaru wstawać przez najbliższy czas.

Ależ Wam zazdroszczę! też bym poleżała w łózku, ja niestety kisze w robocie do 16-stej, ale dzisiaj u nas przepiękna pogoda to żyć sie chce :-D
Carla dobrze pamiętam że Twój syn teraz ma komunię? Mój ma 21 maja, jest strasznie zestresowany spowiedzią :-D

Heh dzieki dziewczyny:)ja to juz bym chciala miec taki fajny jak co niektore[emoji7]

Digital wspolczuje wymiotow..jeszcze poza domem to w ogole!Mnie mdlosci nadal mecza dzien w dzien..

Poki co tez bycze się w lózku.Pozniej z synem na spacer sie gdzies przejdziemy bo wyjatkowo ma byc dzis cieplo:)

reklama
Ależ Wam zazdroszczę! też bym poleżała w łózku, ja niestety kisze w robocie do 16-stej, ale dzisiaj u nas przepiękna pogoda to żyć sie chce :-D
Carla dobrze pamiętam że Twój syn teraz ma komunię? Mój ma 21 maja, jest strasznie zestresowany spowiedzią :-D
Nie kochana, mój ma 5 lat dopiero :)

Do góry