Witajcie grudniowe mamy! Skoro moderatorka tak ładnie zapraszała, to się ujawnię - tym bardziej, że właśnie wczoraj skończyłam czytać wszystkie posty. Jestem w 9t5d ciąży, termin mam na 8 grudnia. Pięć ostatnich lat mieszkałam w Niemczech, od niedawna w Szwajcarii. O ciąży dowiedziałam się jak już byliśmy w trakcie przeprowadzki.. Trochę szalony początek, ale mam nadzieję, że w żaden sposób nie zaszkodzi dziecku. Pozdrawiam i miłego (nie mylić z "mdłego") dnia życzę!
reklama
Witamy dziewczynyWitajcie grudniowe mamy! Skoro moderatorka tak ładnie zapraszała, to się ujawnię - tym bardziej, że właśnie wczoraj skończyłam czytać wszystkie posty. Jestem w 9t5d ciąży, termin mam na 8 grudnia. Pięć ostatnich lat mieszkałam w Niemczech, od niedawna w Szwajcarii. O ciąży dowiedziałam się jak już byliśmy w trakcie przeprowadzki.. Trochę szalony początek, ale mam nadzieję, że w żaden sposób nie zaszkodzi dziecku. Pozdrawiam i miłego (nie mylić z "mdłego") dnia życzę!
Coś już zaczyna się odznaczac[emoji8]Reniuszek smietankowe w czekoladzie Muciaaa sie nazywaja hihi;p
Widziałam gofry!!aaaa ale bym zjadlaUwielbiam!
Trzymam kciuki za wizyty:*
Ja o 20 chodzę spac [emoji25]a mojego brzuszka ciazowego dalej nie maa Wy macie takie cudne juz..Zobacz załącznik 805901
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bylam w 8 tyg, gdy zaczęłam plamić. Po kilku telefonach do położnej, jej przełożonego i do GP łaskawie zapisali mnie na usg na tydzień później. W między czasie kazali mi brać paracetamol do 8! tabletek dziennie. Chyba zalezy od dobrej woli lekarzy.Witam,
Podczytuje Was od początku, bo też mam grudniowy termin (koniec grudnia).
Dzisiaj jestem dokładnie w 7 tygodniu ciąży. Mieszkam w UK 14 lat i chciałam powiedzieć dziewczynom z Anglii, że ja już miałam 2 x usg (i dostałam przepisany progesteron profilaktycznie), w związku z plamieniami.
W UK nie ma żadnego problemu, żeby mieć usg przed 12 tygodniem. To nieprawda, że tu nikt się nie przejmuję ciąża do drugiego trymestru. Dziewczyny, w każdym mieście (nawet malym) jest szpital, a w szpitalu jest oddział poświęcony wczesnej ciazy - Early Pregnancy Unit/ Assessment. Wystarczy w Google znaleźć numer telefonu tego oddzialu, zadzwonić i powiedzieć, że są plamienia/krwawienia. Ja usg mialm na drugi dzień po moim telefonie.
Jak coś, służę pomocą dziewczyny.
Pozdrawiam i miło Was poznać.
Witamy wsrod nas [emoji11]. Na kiedy masz termin?
Witaj i rozgość się [emoji11]Witajcie grudniowe mamy! Skoro moderatorka tak ładnie zapraszała, to się ujawnię - tym bardziej, że właśnie wczoraj skończyłam czytać wszystkie posty. Jestem w 9t5d ciąży, termin mam na 8 grudnia. Pięć ostatnich lat mieszkałam w Niemczech, od niedawna w Szwajcarii. O ciąży dowiedziałam się jak już byliśmy w trakcie przeprowadzki.. Trochę szalony początek, ale mam nadzieję, że w żaden sposób nie zaszkodzi dziecku. Pozdrawiam i miłego (nie mylić z "mdłego") dnia życzę!
kasia1234512345
Zaangażowana w BB
Witam nowe mamyWitaj i rozgość się [emoji11]
reklama
M@gda
Moderatorka
Witaj, Super, że się ujawniłaś.Witajcie grudniowe mamy! Skoro moderatorka tak ładnie zapraszała, to się ujawnię - tym bardziej, że właśnie wczoraj skończyłam czytać wszystkie posty. Jestem w 9t5d ciąży, termin mam na 8 grudnia. Pięć ostatnich lat mieszkałam w Niemczech, od niedawna w Szwajcarii. O ciąży dowiedziałam się jak już byliśmy w trakcie przeprowadzki.. Trochę szalony początek, ale mam nadzieję, że w żaden sposób nie zaszkodzi dziecku. Pozdrawiam i miłego (nie mylić z "mdłego") dnia życzę!
Szwajcaria piękna jest, w sumie byłam tylko ze 2 razu w podróży u klienta w Genewie, ale podobało mi się i tak