reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
@Mikado93 Dziękuję!! Wyszły przepyszne! 18426321_923027087870111_1723582223_o.jpg

Załączniki

• 18426321_923027087870111_1723582223_o.jpg
    18426321_923027087870111_1723582223_o.jpg
    90 KB · Wyświetleń: 89
@Brzuchatka2017 [emoji23] nie zapamiętałam kto pytał [emoji23]. Do pisałaś się do kalendarza [emoji6]? Żebyśmy jutro wszystkie pamiętały o trzymaniu kciuków [emoji6]

Ja mam sporo kiecek na lato, które będą dobrze leżały na rosnącym brzuszku [emoji16] na razie nic w tym klimacie nie kupuję [emoji6]. Ale niech to lato w końcu przyjdzie!
Chociaż muszę jakieś tshirty sobie kupić bo zaraz wszystkie zrobią mi się za krótkie [emoji16]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

@Brzuchatka2017 [emoji23] nie zapamiętałam kto pytał [emoji23]. Do pisałaś się do kalendarza [emoji6]? Żebyśmy jutro wszystkie pamiętały o trzymaniu kciuków [emoji6]

Ja mam sporo kiecek na lato, które będą dobrze leżały na rosnącym brzuszku [emoji16] na razie nic w tym klimacie nie kupuję [emoji6]. Ale niech to lato w końcu przyjdzie!
Chociaż muszę jakieś tshirty sobie kupić bo zaraz wszystkie zrobią mi się za krótkie [emoji16]

Ja już sobie tshirtow kilka kupiłam bo brzuch mam ogromny jak na ten czas, wstawię zdjęcie może jutro to same zobaczycie :/ 6miesiąc jak nic i taki jakby kwadratowy się robi.

Juz probuje się dopisać :)

Ale tylko oryginalne królikiem, ostatnio kupilam jakąś podrobe i były okropne, nie smakowaly jak te z dzieciństwa ;)

m3sx3e3kt8upoqjd.png
Oczywiście że o oryginalnych mówię... były właśnie flipsy czekoladowe (niestety innych smaków brak) i maczugi (które przynajmniej u mnie też furrorę na osiedlu robiły ;) ). Tyle że i jedne i drugie rozchodzą się jak świeże bułeczki, jak już są... co jakiś czas widuję dostawy w osiedlowym sklepie koło mnie ale niestety nie za często.

Ja też jestem makaroniara maksymalna! [emoji1] i też wolę jasny, ale chiński też Uwielbiam! A, i pomimo że ciemne pieczywo jest zdrowsze to teraz w ogóle nie mam na nie ochoty - tylko rasowy dobrze wypieczony biały bochen - mniam! [emoji3]
Aż mi ślinka pociekła :D:D Chlebuś z masłem i miodkiem.... mmmm....

reklama
Dziewczyny, nie będę się rozpisywać, bo już pewnie macie dość opisów moich wizyt.
Z dzidzią nadal ok, serduszko bije, nawet je dziś słyszałam i widziałam taka mała zastaweczkę :)
Śliczna dzidzia była :D
Superancko!!! Zastanawiałam się co z Tobą [emoji3] cieszę się ogromnie! [emoji1][emoji16][emoji4]

Do góry