KiKi88
Zaciekawiona BB
hahaha ciiiii nie przyznawaj sie ze musisalas sprawdzac a to nie moj Lew ale naprawde bardzo podobny do twojegoBaran.... aż musiałam sprawdzić w google jaki to znak zodiaku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahaha ciiiii nie przyznawaj sie ze musisalas sprawdzac a to nie moj Lew ale naprawde bardzo podobny do twojegoBaran.... aż musiałam sprawdzić w google jaki to znak zodiaku
Hahaha, no nie, tyle to pamietam. Moj jest panna moj brat tez panna. Faceci panny to fajne chlopakiBaran.... aż musiałam sprawdzić w google jaki to znak zodiaku
Ooo to i ja nie pochwaliam tutaj meza że codziennie rano zanim wyjdzie do pracy po 6 robi mi kanapeczki i herbatkę kochany@tusiaczzek1988 krwiaki mogą się pojawiać i znikać dość niespodziewanie. Z dnia na dzień. Ale skoro są to już wiesz skąd się biorą znowu Twoje krwawienia.
@JaneHeart @M@gda udanych wizyt [emoji6]! @Izabela90 chyba pisała, że jej lekarz przełożył wizytę..
@Ankuś ale super prezenty [emoji16]. Widać, że mąż też na maxa zachwycony ciążą [emoji6]. I jeszcze sam poczytał w internecie, że poducha jest przydatna [emoji7].
Na ten kojec też się czaję [emoji6]. Muszę w końcu usiąść i znaleźć jakiś fajny [emoji16].
@iwilleatyou nawet nie będę komentować jak bardzo zazdroszczę tych 20°.. Mi jest ciągle tak zimno [emoji300].. I ciągle ten deszcz [emoji299] [emoji53]..
@Rossiczka @daruuunia3 a co takiego fajnego dziewczyny ćwiczycie? [emoji6]
Mój mąż też nie jest mistrzem w dawaniu prezentów. Zwykle w okolicy moich urodzin pyta "i jak tam, powiesz mi co takiego fajnego tym razem Ci kupiłem w prezencie?". Jak raz nie kupiłam nic to był oburzony, że jak to mogłam nie pomyśleć by kupić sobie prezent od niego [emoji23]. I jak on teraz wygląda? [emoji23]. Jak mi kiedyś przyniesie kwiaty bez okazji to będzie to sygnał "wiedz, że coś się dzieje" [emoji6].
Ale za to śniadanie do łóżka mam przynajmniej 3 razy w tygodniu [emoji16]. Więc zbyt głośno nie narzekam [emoji6].
Miłego dnia [emoji16]!
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
To ja mam podobnie. Tez za wczasu daje odczuc co by sie przydalo@CarlaR jakbyś zamówiła w pewnym miejscu to może przed 14 zrobiliby jeszcze wysyłkę i mogłabyś jutro mieć już prezent na miejscu [emoji6]. Skoro opcja z samą kokardą odpada [emoji6].
Mój mąż jak jest w domu to przygotowuje wszystkie posiłki [emoji6] mi czasem zostaje tylko zmywarka do wstawienia [emoji6]. A śniadania do łóżka zwykle wynikają z tego, że rzadko udaje mi się zdążyć wstać gdy śniadanie jest gotowe [emoji6] i mi przynosi by nie wystygło zanim się wyczołgam z łóżka [emoji6].
Też lubię prezenty praktyczne [emoji16] na Mikołajki dostałam mikser [emoji16] z pół roku marudziłam, że jest mi potrzebny [emoji16].
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Dodatkowo robię listy potrzebnych rzeczy. Ostatnio nawet ułożonych wg priorytetu [emoji6]. Po wymianie telefonów zsynchronizowałam nam aplikację z tymi listami [emoji6]. Pozostaje mi uświadomić męża, że ma teraz w telefonie taką skarbnicę informacji [emoji16].To ja mam podobnie. Tez za wczasu daje odczuc co by sie przydalo
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom