reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny a czy przy ciąży bliźniaczej (dwuowodniowej) wykonuje się test PAPPA? No bo jak to rozdzielić potem, na USG sprawdza obydwa dzieciaczki osobno a testu z krwi nie da się rozdzielić...hmm

reklama
Faceci :-D
Ja jestem zła na pogodę bo już kupiłam sobie wiosenna ciążowa suknienke i ładna bluzkę a tu takie zimno :errr:
Najgorsze jest to że oprócz n getrow już w spodnie się nie dopinam a kiecki wszystkie takie biurowe mam olowkowe i też za ciasne :eek:

Hahaha, to mój chyba też zły o te moje nastroje. Ja na codzień jestem raczej aktywna, pośmieszkować lubię a teraz w ciąży to bym tylko spała i zrzeda trochę we mnie wlazla. No i facet się buntuje bo nie taką mnie brał, hehehe.
Mój to.jest zły że jestem bez życia. Z tym że ja naprawdę na nic nie mam siły

Wscieka się po cichu, że koszule wszystkie nie poprasowane, że ubrania nie wyjęte z szuszarki. Że porządku nie na takiego jak zwykle. Z tym, że ja nie robię tego na złość, A on chyba tego nie rozumie. Jeszcze moja teściowa zaczęła mu jazdy robić.... Więc jest tak jak jest

Najgorsze, że w pierwszej ciąży mogłam podbić świat i on chyba do tego się przyzwyczaił, A teraz jest inaczej.

Chciałabym ale tak nie jest :-) kiedyś chciałam pomniejszyć piersi ale mąż powiedział nie. Szczerze.Mi.przeszkadzają w bieganiu i innych aktywnosciach. No i ciężko coś fajnego kupić w rozmiarze aby biust nie wyglądał jak u callgirl
Dokladnie rozumiem co masz na mysli co prawda nie mam rozmiaru J ale od zawsze tez mialam duzy biust ktory mi troszke przeszkadzal I tez chcialambym go zmniejszyc a bardzo obawiam sie tego jak bedzie wygladal po ciazy

Mój to.jest zły że jestem bez życia. Z tym że ja naprawdę na nic nie mam siły

Wscieka się po cichu, że koszule wszystkie nie poprasowane, że ubrania nie wyjęte z szuszarki. Że porządku nie na takiego jak zwykle. Z tym, że ja nie robię tego na złość, A on chyba tego nie rozumie. Jeszcze moja teściowa zaczęła mu jazdy robić.... Więc jest tak jak jest

Najgorsze, że w pierwszej ciąży mogłam podbić świat i on chyba do tego się przyzwyczaił, A teraz jest inaczej.
Tez myślę że niektórych emkow może to "bolec". U mnie podobnie a nawet gorzej i em musi ogarniać prawie wszystko i czuje ten jego żal do mnie bo się chłopak jeszcze nie przyzwyczaił do myśli, że dla dobra dziecka leze ☺️

No ja od mojego to też na kwiaty, prezenty i inne nie mam co liczyć.
Nawet na święta czy urodziny to zabiera mnie do galerii bym sobie coś wybrała, albo muszę mu link podać.... wkurza mnie to strasznie.
Ale ogólnie dobry z niego chłop. Pracowity, odpowiedzialny tylko.ma problem z okazywaniem uczuć

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
j uwielbian sobie wybierać prezenty, nawet pierścionek zaręczynowy wybrałam... :D

reklama
Tez myślę że niektórych emkow może to "bolec". U mnie podobnie a nawet gorzej i em musi ogarniać prawie wszystko i czuje ten jego żal do mnie bo się chłopak jeszcze nie przyzwyczaił do myśli, że dla dobra dziecka leze ☺️
Ja mam wsparcie ale czasami mam takie wrażenie jak Ty, że nie do końca wie czy może wierzy, że to dla dzidzi a nie z mojego czystego lenistwa. ;)

Do góry