Dziewczyny co za dzień miałam moje dziecko rozcięło sobie głowo to młodsze i nie obeszło się bez pogotowia bo tak mu się krew lała z głowy że ciężko mi było to zatamować do przebycia pogotowia a oni jak to oni wywieźli nas do sosnowca bo nigdzie w pobliżu nie ma chirurga dziecięcego a tam to nawet nie mówię bo nawet mu RTG nie zrobili aby głowę sprawdzić tylko obejrzała tą ranę czymś tam posmarowali i do domu wysłali nawet leków nie dali szkoda mówić już 3 raz jak tam wylądowałam z dzieckiem tak go potraktowali ehh to nie jest to co na LIGOCIE w Katowicach tam to przynajmniej dbają o dzieci ale wiadomo że pogotowie zawiezie jak najbliżej
Uciekam się położyć bo musze rano iść te badania zrobić i mieszkanie wysprzątać bo już matka się trzepie mnie że nic w domu nie robię
Dziewczyny a tak z innej beczki w czym prać aby doprać krew z koszulek kolorowych bo nie mam zamiaru wyrzucać
Uciekam się położyć bo musze rano iść te badania zrobić i mieszkanie wysprzątać bo już matka się trzepie mnie że nic w domu nie robię
Dziewczyny a tak z innej beczki w czym prać aby doprać krew z koszulek kolorowych bo nie mam zamiaru wyrzucać