@eklerkaa a Twój gin robi badanie genetyczne? A to jest to usg genetyczne / prenatalne (u mamaginekolog czytałam, że każde usg w ciąży jest prenatalne tylko niektóre są genetyczne - dokładniejsze. Czy jakoś tak to było [emoji6]).
Wszystkie chudniecie, a ja w ostatni miesiąc mam 3 kg na plusie [emoji33][emoji33][emoji33]. Aż się przeraziłam! Mam nadzieję, że wynika to głównie z ważenia na innej wadze (i dziś w ciągu dnia normalnie jadłam, a przed pierwszą wizytą i ważeniem tak się stresowałam, że cały dzień nic nie jadłam... Pełny brzuszek na pewno waży więcej [emoji6]).
Noo 4 cm to już kawał człowieka [emoji16]. W dwa tygodnie maluszek podwoił swoją wielkość [emoji6]. Trochę uciekał doktorowi i nie chciał dać się zmierzyć [emoji23].
@pieszczoszka1988 może jakiś składnik Cię uczula?
Ja planuję wyjazd, ale jeszcze nie myślałam czy do tego czasu będę już na l4. Muszę przy okazji podpytać księgową co wie na temat takich kontroli [emoji6].
Mam nadzieję, że
@CarlaR z tej radości zapomniała od razu po wizycie tu do nas zajrzeć (jak ja [emoji6][emoji6] pochłonęło mnie najpierw jedzenie [emoji23]), a jej aplikacja nie pokazuje, że ją wzywamy [emoji16].
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom