reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Tu na forum jest fajny kalendarz ciąży. Ładnie opisuje co się dzieje z nami i dzidziusiem.
Podejrzewam, że w sieci też znajdziesz ebook poradniki dot ciąży :-)
Kalendarzyk mam jako apke na telefonie ;) ale Mało tam pisze ;)

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@eklerkaa a Twój gin robi badanie genetyczne? A to jest to usg genetyczne / prenatalne (u mamaginekolog czytałam, że każde usg w ciąży jest prenatalne tylko niektóre są genetyczne - dokładniejsze. Czy jakoś tak to było [emoji6]).

Wszystkie chudniecie, a ja w ostatni miesiąc mam 3 kg na plusie [emoji33][emoji33][emoji33]. Aż się przeraziłam! Mam nadzieję, że wynika to głównie z ważenia na innej wadze (i dziś w ciągu dnia normalnie jadłam, a przed pierwszą wizytą i ważeniem tak się stresowałam, że cały dzień nic nie jadłam... Pełny brzuszek na pewno waży więcej [emoji6]).
Noo 4 cm to już kawał człowieka [emoji16]. W dwa tygodnie maluszek podwoił swoją wielkość [emoji6]. Trochę uciekał doktorowi i nie chciał dać się zmierzyć [emoji23].

@pieszczoszka1988 może jakiś składnik Cię uczula?
Ja planuję wyjazd, ale jeszcze nie myślałam czy do tego czasu będę już na l4. Muszę przy okazji podpytać księgową co wie na temat takich kontroli [emoji6].

Mam nadzieję, że @CarlaR z tej radości zapomniała od razu po wizycie tu do nas zajrzeć (jak ja [emoji6][emoji6] pochłonęło mnie najpierw jedzenie [emoji23]), a jej aplikacja nie pokazuje, że ją wzywamy [emoji16].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

@eklerkaa a Twój gin robi badanie genetyczne? A to jest to usg genetyczne / prenatalne (u mamaginekolog czytałam, że każde usg w ciąży jest prenatalne tylko niektóre są genetyczne - dokładniejsze. Czy jakoś tak to było [emoji6]).

Wszystkie chudniecie, a ja w ostatni miesiąc mam 3 kg na plusie [emoji33][emoji33][emoji33]. Aż się przeraziłam! Mam nadzieję, że wynika to głównie z ważenia na innej wadze (i dziś w ciągu dnia normalnie jadłam, a przed pierwszą wizytą i ważeniem tak się stresowałam, że cały dzień nic nie jadłam... Pełny brzuszek na pewno waży więcej [emoji6]).
Noo 4 cm to już kawał człowieka [emoji16]. W dwa tygodnie maluszek podwoił swoją wielkość [emoji6]. Trochę uciekał doktorowi i nie chciał dać się zmierzyć [emoji23].

@pieszczoszka1988 może jakiś składnik Cię uczula?
Ja planuję wyjazd, ale jeszcze nie myślałam czy do tego czasu będę już na l4. Muszę przy okazji podpytać księgową co wie na temat takich kontroli [emoji6].

Mam nadzieję, że @CarlaR z tej radości zapomniała od razu po wizycie tu do nas zajrzeć (jak ja [emoji6][emoji6] pochłonęło mnie najpierw jedzenie [emoji23]), a jej aplikacja nie pokazuje, że ją wzywamy [emoji16].

wlasnie nie mam żadnych nowych kosmetyków więc nie wiem czy nagle w ciąży mnie uczulają te co cały czas używałam wczęsniej ?!

jak coś się dowiesz co do tych kontroli z zusu daj znac ;)

Jestem jestem jesteeeeem <3 moje 3,5 cm szczęście ma się super a dzięki tej świadomości i ja skaczę z radości :) Byłam i mojej przyszłej chrzesnicy i nie pisałam, przepraszam. Dziękuję za tyle miłych słów, jesteście kochane. Nie mogę wstawic zdjęcia usg,, że niby za duży rozmiar pliku...:/

Jestem jestem jesteeeeem <3 moje 3,5 cm szczęście ma się super a dzięki tej świadomości i ja skaczę z radości :) Byłam i mojej przyszłej chrzesnicy i nie pisałam, przepraszam. Dziękuję za tyle miłych słów, jesteście kochane. Nie mogę wstawic zdjęcia usg,, że niby za duży rozmiar pliku...:/
Gratuluję ;*

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

@pieszczoszka1988 nie wiem kiedy mi się uda ją podpytać, bo nie mam jej na codzień pod ręką [emoji6]. Jak tylko mi się uda to dam znać [emoji6]. Sama na l4 nie planuję iść zbyt szybko [emoji6].

@CarlaR super wieści! A zdjęcie można przyciąć w telefonie za pomocą edytora zdjęć [emoji6].

Udało się i z przystrojkami :) Dzidzia wygląda jakby na bungee, czy jak to się tam pisze, skakala ;)

Załączniki

• 2017-05-09-21-31-54.jpg
    2017-05-09-21-31-54.jpg
    87,9 KB · Wyświetleń: 115
wlasnie nie mam żadnych nowych kosmetyków więc nie wiem czy nagle w ciąży mnie uczulają te co cały czas używałam wczęsniej ?!

jak coś się dowiesz co do tych kontroli z zusu daj znac ;)
Moja mama miała tak z moją młodszą siostrą, że ją nagle zaczął w ciąży płyn do zmywania uczulać, którego używaliśmy od dłuższego czasu, więc może i inna chemia tak samo może uczulać w ciąży

reklama
Dziewczyny gratulacje ! Fajna te fotki Waszych Maleństw

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry