kasia1234512345
Zaangażowana w BB
Ja mam 2 czerwca czyli 11t5W którym tygodniu robicie usg genetyczne?
Mam dwa terminy jeden 12t0, a drugi 13t3 i zastanawiam się czy ten drugi to nie za późno??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 2 czerwca czyli 11t5W którym tygodniu robicie usg genetyczne?
Mam dwa terminy jeden 12t0, a drugi 13t3 i zastanawiam się czy ten drugi to nie za późno??
A mnie od wczoraj bolą... biodra miała któraś z was tak kiedyś??
Nie dziękuję i mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku!A mnie od wczoraj bolą... biodra miała któraś z was tak kiedyś??
Tusiaczku, Biedna ty jesteś. Dzieciaczki już są takie duże. Niech ślicznie rosną dalej.
A krwiaki... no nie masz ty do nich szczęścia, co rusz się ciebie czepiają. Leż i mów do swoich kruszynek, żeby rosły duże i nic sobie jakimś tam krwiakiem nie robiły!!!
U mnie dzidzia idzie idealnie z usg, dzień różnicy wychodzi, ale to już są milimetry. Dowiedziałam się, że takie usg ma dokładność +/-1tydzień, więc nie ma co się martwić nawet jak troszkę większa różnica wyjdziePan doktor ogółem powiedział żeby nie przejmował się tym za bardzo bo wszystko jest ok takie krwiaki się zdarzają i nic poważnego się nie dzieje, zarodki jak na tydzień w którym jestem są idealnej wielkości i jak to powiedział i żyją (trochę mi się to określenie nie spodobało) ale dobrze że chociaż to powiedział bo nie pokazał mi akcji serduszka tylko jakieś parametry sprawdzał i mówi że wszystko w normie... Robił w miarę dokładnie to USG ale za szybko nie zdążyłam się napatrzeć he he...niestety zdjęcia też nie dał ale w piątek idę do swojej lekarki to pewnie jakieś zdjęcie dostanę. A póki co leżę i odpoczywam :-)
Ależ ten mąż cię kocha. Kojca zazdroszczę, też będę musiała sobie kupić.Zobacz załącznik 805803Zobacz załącznik 805804Zobacz załącznik 805805
Pochwalę się co dostałam wczoraj od męża
U mnie dzidzia idzie idealnie z usg, dzień różnicy wychodzi, ale to już są milimetry. Dowiedziałam się, że takie usg ma dokładność +/-1tydzień, więc nie ma co się martwić nawet jak troszkę większa różnica wyjdzie
nawet nic mu nie mówiłam o tym kojcu. Byłam bardzo zaskoczona. Podobno naczytał się w internecie na jego tematAleż ten mąż cię kocha. Kojca zazdroszczę, też będę musiała sobie kupić.