reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Tusiaczku, Biedna ty jesteś. Dzieciaczki już są takie duże. Niech ślicznie rosną dalej.
A krwiaki... no nie masz ty do nich szczęścia, co rusz się ciebie czepiają. Leż i mów do swoich kruszynek, żeby rosły duże i nic sobie jakimś tam krwiakiem nie robiły!!!

Pan doktor ogółem powiedział żeby nie przejmował się tym za bardzo bo wszystko jest ok takie krwiaki się zdarzają i nic poważnego się nie dzieje, zarodki jak na tydzień w którym jestem są idealnej wielkości i jak to powiedział i żyją (trochę mi się to określenie nie spodobało) ale dobrze że chociaż to powiedział bo nie pokazał mi akcji serduszka tylko jakieś parametry sprawdzał i mówi że wszystko w normie... Robił w miarę dokładnie to USG ale za szybko nie zdążyłam się napatrzeć he he...niestety zdjęcia też nie dał ale w piątek idę do swojej lekarki to pewnie jakieś zdjęcie dostanę. A póki co leżę i odpoczywam :-)

Pan doktor ogółem powiedział żeby nie przejmował się tym za bardzo bo wszystko jest ok takie krwiaki się zdarzają i nic poważnego się nie dzieje, zarodki jak na tydzień w którym jestem są idealnej wielkości i jak to powiedział i żyją (trochę mi się to określenie nie spodobało) ale dobrze że chociaż to powiedział bo nie pokazał mi akcji serduszka tylko jakieś parametry sprawdzał i mówi że wszystko w normie... Robił w miarę dokładnie to USG ale za szybko nie zdążyłam się napatrzeć he he...niestety zdjęcia też nie dał ale w piątek idę do swojej lekarki to pewnie jakieś zdjęcie dostanę. A póki co leżę i odpoczywam :-)
U mnie dzidzia idzie idealnie z usg, dzień różnicy wychodzi, ale to już są milimetry. Dowiedziałam się, że takie usg ma dokładność +/-1tydzień, więc nie ma co się martwić nawet jak troszkę większa różnica wyjdzie :)

IMG_4221.jpgDSC_0655.JPGIMG_4219.jpg

Pochwalę się co dostałam wczoraj od męża :D

Załączniki

• IMG_4221.jpg
    IMG_4221.jpg
    210,5 KB · Wyświetleń: 131
  • DSC_0655.JPG
    DSC_0655.JPG
    890,6 KB · Wyświetleń: 135
  • IMG_4219.jpg
    IMG_4219.jpg
    215,1 KB · Wyświetleń: 111
U mnie dzidzia idzie idealnie z usg, dzień różnicy wychodzi, ale to już są milimetry. Dowiedziałam się, że takie usg ma dokładność +/-1tydzień, więc nie ma co się martwić nawet jak troszkę większa różnica wyjdzie :)

Aha i powiedział jeszcze że te bóle brzucha to według niego teraz powinna być miesiaczka a tak się zdarza że w te dni bóle mogą być mocniejsze...tak patrzę w kalendarz i faktycznie to są te dni w których powinnam dostawać okres...

reklama
Do góry