reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Tusiaczek bedzie dobrze:*oby krwiaki sie wchlonely szybciutko!!

Ankuś ale mąż Ci niespodzianke zrobil:)piekna!Taki romantyk z Niego?:)

Gier 13t3d to tez fajny czas na prenatalne bo dzidzius jeszcze wiekszy i moze sie plec uda bardziej zauwazyc niz 12t0d.Ja ide 12t6d :*

Hej,hej:* Trzymam kciukaski jak codzień:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry Dziewczyny ;)
@carla super wiadomość jeśli chodzi o kruszynkę, natomiast współczuję całej akcji z rozciętą głową i pogotowiem, mój młody jak miał 3 lata tez rozciął sobie głowę i niestety nie odbyło się bez szycia...
@Ankuś ależ fajowe prezenty! Pomysłowy ten Twój mąż ;)
@tusiaczek! Trzymam kciuki żeby te krwiaki szybko się wchłonęły!!!

Ja jestem w pracy od 8, ale dzisiaj jestem jakaś zmęczona, muli mnie, ehhh a robć trzeba...

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!!

Hej dziewczyny ;) co tam słychać u was ;) my dziś zaczynamy 3 miesiąc :)

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, dziś pierwszy raz bez wymiotów od świąt więc w końcu przyjemna zmiana. Jak tu dobrze, to co innego musiało nawalić. Dziś zaczęły mi się jakieś dziwne takie pomarańczowawe plamienia i nie wiem co o nich myśleć. Miała któraś z Was takie? Dziś mam na 11 wizytę u rodzinnej z powodu ostrego przeziębienia z dalszą gorączką (od ostatniego mojego pisania o gorączce) więc też się jej postaram poradzić ale nie wiem czy wracając nie zahaczyć o IP. Do tego w Gdańsku ładna zima tej wiosny od jakiejś 4 rano co najmniej, w załączniku zdjęcie zza okna, choć na zdjęciu jak zwykle śnieg wygląda na słabszy ;) też tak u Was sypie?
za oknem.jpg

Załączniki

• za oknem.jpg
    za oknem.jpg
    123,2 KB · Wyświetleń: 91
Hej, dziś pierwszy raz bez wymiotów od świąt więc w końcu przyjemna zmiana. Jak tu dobrze, to co innego musiało nawalić. Dziś zaczęły mi się jakieś dziwne takie pomarańczowawe plamienia i nie wiem co o nich myśleć. Miała któraś z Was takie? Dziś mam na 11 wizytę u rodzinnej z powodu ostrego przeziębienia z dalszą gorączką (od ostatniego mojego pisania o gorączce) więc też się jej postaram poradzić ale nie wiem czy wracając nie zahaczyć o IP. Do tego w Gdańsku ładna zima tej wiosny od jakiejś 4 rano co najmniej, w załączniku zdjęcie zza okna, choć na zdjęciu jak zwykle śnieg wygląda na słabszy ;) też tak u Was sypie?
Zobacz załącznik 805808
W W-wie dzisiaj słońce ale bardzo zimno - mam kurtkę zimową i czapkę [emoji14].
Mi od wczoraj przestało być mdło a w każdym razie w porównaniu z koszmarną niedzielą z mdłościami i kiepskim poniedziałkiem, to dzisiaj jest super [emoji3]

Zobacz załącznik 805808
Hejo u mnie dzisiaj 20 stopni a jutro 23 a ja mam po szkole wolne wiec idziemy z mezem i z mlodym nad rzeke pokarmic labedzie. Pokaze wam zdjecie ile u mnie po drugiej stronie ulicy ptakow
1494399448-aaaaaa.jpeg
zdjecie zrobione jak bylo ponad 25 stopni wiec prosze sie nie sugerowac ubiorem mojego syna [emoji14]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Jej, jak widzę dalej te zdjecia ze śniegiem, to wierzyć sie nie chce, przecież jest połowa maja, no porabalo ta pogodę ostro..;]

Ja tez zycze udanych wizyt dziewczyny! I gratuluje tych, które już za Wami, zawsze trzymam za wszystkie kciuki! :)
Jest tu w ogóle jeszcze jakaś, która swojej dzidzi jeszcze nie widziała?;)

Co do bólu, to mnie ostatnio dalej nic nie boli, nagle cisza, nie kluje, nie ciagnie teraz nic, tylko cycki bolą. Plamienia mam raczej bialo-zolte, chciaz czasem zdazaja sie takie mocniej żółte. A Wy jak macie?

Hej Dziewczyny, ja wczoraj sobie pocwiczylam tak, że mam takie zakwasy że chodzić nie mogę. Ja to jednak nie znam umiaru , zamiast po przerwie zacząć delikatnie to ja po swojemu.

Ankus trochę zazdroszczę.... U nas jakaś taka ciężka atmosfera w domu. Mąż chodzi zdenerwowany i w dodatku widzę że jest przemeczony. W sumie ten nastrój odbija się na wszystkich. Ja czuje się bezsilna, bo nawet nie wiem jak mu pomóc. Do rozmowy też go jakoś namówić nie mogę, w sumie sama domyślam się o co chodzi.
Taka jakaś słaba sytuacja, ja w dodatku jestem radarem emocji i strasznie mi źle się żyje jak dookoła taka atmosfera.

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja w ogóle się nie czuje jakbym była w ciąży. Jem już co chce, nie odrzuca mnie specjalnie od niczego. Jedynie pozostały zachcianki i czasem mam problem ze złapaniem oddechu. Np. Jak leżę i ogladam telewizje i mam lekka zadyszkę, ale to podobno normalne, bo zwiększa się zapotrzebowanie na tlen :)

Do góry