reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Mam pytanie do mam, które muszą leżeć odpoczywac itp.
Jak u Was w domu wygląda kwestia sprzątania gotowania ogarnięcia pozostałych dzieci jeśli są?

reklama
Racja, ale to już prywatnie.
Nad tym tez mysle. Ale to jest szpital o najnizszym.stopniu referencyjnosci - dla.ciaz donoszonych, z prawidlowa waga bez komplikacji, jak tylko cos to cie odesla gdzie indziej... ew sami odwioza, a placic 10k a i tak rodzic na inflandzkiej albo bielanskim... to slabo.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nad tym tez mysle. Ale to jest szpital o najnizszym.stopniu referencyjnosci - dla.ciaz donoszonych, z prawidlowa waga bez komplikacji, jak tylko cos to cie odesla gdzie indziej... ew sami odwioza, a placic 10k a i tak rodzic na inflandzkiej albo bielanskim... to slabo.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No racja, to trochę bez sensu, a pieniądze duże.

Jeszcze jedna mam prośbę dziewczyny ;) w czerwcu z moim wężem bierzemy ślub cywilny ;) i potrzebuje porady odnośnie sukienki ;) będę szkła bo szukałam juz pod sklepach i wszystko jest dopasowane na brzuchu a w czerwcu juz będzie brzuszek dość u mnie podejrzewam skoro już widać teraz ;) i znalazłam taka oczywiście krawcowa musi mi zrobić odcinana pod biustem . Jak myślicie mogła by być taka
1493802354-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Będziesz wyglądała pięknie ;)

dziwczyny od kiedy planujecie być na zwolnieniu na stałe?

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jeszcze nie poinformowałam o ciąży w pracy. Myślałam, żeby iść od sierpnia, żeby moje koleżanki mogły iść spokojnie na urlop w lipcu. Wszystko zależy od tego jak będę się czuła.
Też jestem ciekawa od kiedy się wybieracie.

Ha dziewczyny właśnie dostałam zaproszenie od takiego dalszego kuzyna którego nie znam nawet zaproszenie na wesele znaczy moja mama dostała z rodziną haha czyli ja mając 22 lata narzeczonego i w ciąży mam przyjść z mama na wesele.. w sumie to już męża bo ja biorę cywilny w czerwcu a zaproszenie na sierpień haha cyrk na kółkach

Ja jeszcze nie poinformowałam o ciąży w pracy. Myślałam, żeby iść od sierpnia, żeby moje koleżanki mogły iść spokojnie na urlop w lipcu. Wszystko zależy od tego jak będę się czuła.
Też jestem ciekawa od kiedy się wybieracie.
Ja też jeszcze nie poinformowałam w pracy. Mam zamiar powiedzieć na koniec maja. Co do zwolnienia to albo sierpień albo wrzesień.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już w pracy zgłosiłam że jestem w ciąży i od razu na L4 poszłam bo u mnie w pracy nie ma warunków dla kobiet w ciąży z powodu tego że unosi się szkodliwe dla płodu opary z plastiku

Ja chce iść w 12 tygodniu [emoji4] firma chce mnie wygonić już teraz bo jestem niewygodnym pracownikiem odkąd mają zaświadczenie o ciąży [emoji23]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeszcze jedna mam prośbę dziewczyny ;) w czerwcu z moim wężem bierzemy ślub cywilny ;) i potrzebuje porady odnośnie sukienki ;) będę szkła bo szukałam juz pod sklepach i wszystko jest dopasowane na brzuchu a w czerwcu juz będzie brzuszek dość u mnie podejrzewam skoro już widać teraz ;) i znalazłam taka oczywiście krawcowa musi mi zrobić odcinana pod biustem . Jak myślicie mogła by być taka
1493802354-aaaaaa.jpeg

Piękna :)

Do góry