reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
A
@Fasolka89 oby jak najprędzej mdłości poszły precz! U mnie minęły z dnia na dzień. Teraz jedynie zostało mulenie i brak smaku na większość rzeczy
A w którym tygodniu Ci przeszło i w którym teraz jesteś. Ja mam teraz tak, że muszę jeść dosłownie co 30 min bo jak czuję głód to mnie mdli

A

A w którym tygodniu Ci przeszło i w którym teraz jesteś. Ja mam teraz tak, że muszę jeść dosłownie co 30 min bo jak czuję głód to mnie mdli

Mi minęło końcem 8 tyg. Teraz jestem w 9t4d (choć wg dzisiejszego usg to 10t0d). Czasem są dni, gdy czuję dyskomfort, ale to już nie jest to co wcześniej, gdy wymioty były na końcu nosa cały czas.
Lekarz mówił mi, że pod koniec 3 miesiąca beta przestaje rosnąć tak szybko, po czym powoli spada.. Wtedy mdłości odchodzą w większości przypadków.

Iwilleatyou. Moja koleżanka przez całą! ciążę chudła. Dziecko rosło normalnie, a ona traciła kilogramy. Do dziś utrzymała figurę którą "zyskała" dzięki ciąży.

reklama
Gdybyście zaczynały z taką otyłością jak ja to dopiero byście się bały na wagę wchodzić [emoji23]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to kurcze 2 kg to na bank przytylam, ale gdybym nie jadła tak często to nie byłabym w stanie funkcjonować od mdłości i wymiotow :/ Na szczęście idzie mi w brzuch i cycki i pupe a tych dwóch ostatnich mi w normalności troche mało dano także się cieszę ;)

Do góry