reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny nie wiem co mam zrobić l4 mam do 5 wczoraj mi nie wystawiła bo powiedziała mi że jak przyjdę w poniedziałek do szpitala to mi wystawi ale moja mama mi mówi że ona nie może do tyłu wystawić l4 i abym szła jutro na wizytę do tego lekarza co już byłam aby on mi wystawił i w poniedziałek normalnie do szpitala i potem brać od niej hmm nie wiem co robić
Może ona ci wystawi je szybciej a da ci w poniedziałek . Do zusu możesz przynieść ostatniego dnia jak ci się kończy l4 moja mama tak robiła

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lekarz może wystawić 3 dni wstecz.
No tak ale ja mam do piątku l4 a ja mam iść w poniedziałek do szpitala jak ona mi wystawi l4 szpitalne to nie będzie miało rąk ani nóg i będzie kombinowane ja chyba jedna się jutro przejdę się nic mi to nie zaszkodzi a może forteczkę maluszka dostanę

No tak ale ja mam do piątku l4 a ja mam iść w poniedziałek do szpitala jak ona mi wystawi l4 szpitalne to nie będzie miało rąk ani nóg i będzie kombinowane ja chyba jedna się jutro przejdę się nic mi to nie zaszkodzi a może forteczkę maluszka dostanę

Przecież masz do piątku od poniedziałku będziesz miała nowe. Z tego co wiem to nie ma różnicy czy że szpitala czy przychodni. Nikogo to nie obchodzi.
Tylko w pracy daj znać, że masz dalej l4 od poniedziałku i donies je jak najszybciej :-)

U nas masakra. Lekarz prowadzący zadecydował, że wizyta w czwartek że chyba nic poważnego się nie dzieje.
Więc czekam do jutra.
Buzki laski

Dokładnie mnie zrozumiałaś, ja mam Za soba naprawdę silna kliniczna depresje, i teraz przy zmniejszaniu dawek zaczęłam odczuwać brak energii i zawsze mnie wszędzie pełno , a teraz schowałam bym sie sama gdzieś w ciszy i bardzo boje sie powtórki, tym bardziej ze mam juz córeczkę ktora musze sie zając . Dziekuje za Twoja odpowiedz i ciesze sie ze udało Ci sie zejść z lekow
Wiem jak to jest. Człowiek uważa, że Swoje dobre samopoczucie i "lepsze ja" zawdzięcza lekom. Uważasz, że odstawienie leków oznacza powrót do tego co było. Nie denerwuj się. Leki które bierzesz przez dłuższy czas pomagają stworzyć długotrwałe zmiany i po odstawieniu leków te zmiany powinny się utrzymać. Przecież nie będziemy brać leków przez całe życie. Musi przyjść czas, że trzeba je odstawić. Odstawia się je stopniowo, żeby organizm fizycznie się przyzwyczaił, ale psychicznie nie oznacza tego, że wrócisz od razu do punktu wyjścia. Nie uzależniaj wszystkiego pod leki. Uwierz w siebie i na pewno bliscy pomogą Ci to przejść. To, że odstawiasz leki nie znaczy, że staniesz się mniej fajna, mniej lubiana- tak jak pisałaś, że jesteś duszą towarzystwa.. Jestem pewna, że to co trudne przepracowałaś już w swojej głowie, a leki to dodatek. Teraz jest czas na ich odstawienie. Masz prawo się bać i to nic złego. Spadek energii może być spowodowany ciążą. Jak będzie ciężko to pisz do nas. Będziemy Cie wspierać.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny nie wiem co mam zrobić l4 mam do 5 wczoraj mi nie wystawiła bo powiedziała mi że jak przyjdę w poniedziałek do szpitala to mi wystawi ale moja mama mi mówi że ona nie może do tyłu wystawić l4 i abym szła jutro na wizytę do tego lekarza co już byłam aby on mi wystawił i w poniedziałek normalnie do szpitala i potem brać od niej hmm nie wiem co robić
Mnie tez sie wydaje ze nie moze wystawic wstecznie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj lekarz z kliniki odbiera porody w bielanskim. I chyba chcialabyn zeby mnie so konca prowadzil. Ale ciężko jakies opinie znalesc o tym.szpitalu. slyszalas cos?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O bielańskim słyszałam, że jest dobry. Moja poprzednia pracodawczyni która jest lekarzem i zna to środowisko jak również lekarzy w bielańskim tam właśnie rodziła. Co do inflandzkiej tam pracuje mój ginekolog. Leżałam tam po poronieniu, straszne przeżycie, ale z opieki byłam zadowolona. Opinie osób które tam rodziły między innymi moja bratowa są bardzo dobre. Inflandzka również słynie z tego, że z tamtąd Cie nie odeślą do innego szpitala. Lekarze są ok, sprzęt na oddziale równiez. Oddział odnowiony, czysty.

reklama
Do góry