reklama
M@gda
Moderatorka
Nad tym tez mysle. Ale to jest szpital o najnizszym.stopniu referencyjnosci - dla.ciaz donoszonych, z prawidlowa waga bez komplikacji, jak tylko cos to cie odesla gdzie indziej... ew sami odwioza, a placic 10k a i tak rodzic na inflandzkiej albo bielanskim... to slabo.Racja, ale to już prywatnie.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No racja, to trochę bez sensu, a pieniądze duże.Nad tym tez mysle. Ale to jest szpital o najnizszym.stopniu referencyjnosci - dla.ciaz donoszonych, z prawidlowa waga bez komplikacji, jak tylko cos to cie odesla gdzie indziej... ew sami odwioza, a placic 10k a i tak rodzic na inflandzkiej albo bielanskim... to slabo.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
kasia1234512345
Zaangażowana w BB
Będziesz wyglądała pięknieJeszcze jedna mam prośbę dziewczyny w czerwcu z moim wężem bierzemy ślub cywilny i potrzebuje porady odnośnie sukienki będę szkła bo szukałam juz pod sklepach i wszystko jest dopasowane na brzuchu a w czerwcu juz będzie brzuszek dość u mnie podejrzewam skoro już widać teraz i znalazłam taka oczywiście krawcowa musi mi zrobić odcinana pod biustem . Jak myślicie mogła by być taka
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
kasia1234512345
Zaangażowana w BB
Ja jeszcze nie poinformowałam o ciąży w pracy. Myślałam, żeby iść od sierpnia, żeby moje koleżanki mogły iść spokojnie na urlop w lipcu. Wszystko zależy od tego jak będę się czuła.dziwczyny od kiedy planujecie być na zwolnieniu na stałe?
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Też jestem ciekawa od kiedy się wybieracie.
mrsMalec
Fanka BB :)
Ha dziewczyny właśnie dostałam zaproszenie od takiego dalszego kuzyna którego nie znam nawet zaproszenie na wesele znaczy moja mama dostała z rodziną haha czyli ja mając 22 lata narzeczonego i w ciąży mam przyjść z mama na wesele.. w sumie to już męża bo ja biorę cywilny w czerwcu a zaproszenie na sierpień haha cyrk na kółkach
kosa1212
Ja też jeszcze nie poinformowałam w pracy. Mam zamiar powiedzieć na koniec maja. Co do zwolnienia to albo sierpień albo wrzesień.Ja jeszcze nie poinformowałam o ciąży w pracy. Myślałam, żeby iść od sierpnia, żeby moje koleżanki mogły iść spokojnie na urlop w lipcu. Wszystko zależy od tego jak będę się czuła.
Też jestem ciekawa od kiedy się wybieracie.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
gie_er
Ja chce iść w 12 tygodniu [emoji4] firma chce mnie wygonić już teraz bo jestem niewygodnym pracownikiem odkąd mają zaświadczenie o ciąży [emoji23]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Jeszcze jedna mam prośbę dziewczyny w czerwcu z moim wężem bierzemy ślub cywilny i potrzebuje porady odnośnie sukienki będę szkła bo szukałam juz pod sklepach i wszystko jest dopasowane na brzuchu a w czerwcu juz będzie brzuszek dość u mnie podejrzewam skoro już widać teraz i znalazłam taka oczywiście krawcowa musi mi zrobić odcinana pod biustem . Jak myślicie mogła by być taka
Piękna