reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ja jeszcze nie poinformowałam o ciąży w pracy. Myślałam, żeby iść od sierpnia, żeby moje koleżanki mogły iść spokojnie na urlop w lipcu. Wszystko zależy od tego jak będę się czuła.
Też jestem ciekawa od kiedy się wybieracie.
Ja już jestem od miesiąca mam taką pracę, że w ciąży opada.

Malec miałam podobna do twojej na swoim ślubie po poprawinach polecam w 100 % bardzo wygoda. Mam w szafie ja raz założona jaki masz rozmiar możesz wziąć moja hehe

Teraz chyba wymioty będą u mnie wieczorem właśnie mnie znowu wzięło, w wczoraj się do 5 rano męczyłam

Kupiłam sobie sukienkę w h&m. Taka lekka, w sam raz na ciepłe dni, które mam nadzieję przed nami w końcu. I wiecie co? Ale mi już brzuszek się odznacza. Zwłaszcza jak spodnie go troszkę nie maskują. U mnie na plusie 1,4 kg i trochę się martwię, że zbyt szybko tyję.

@Fasolka89 oby jak najprędzej mdłości poszły precz! U mnie minęły z dnia na dzień. Teraz jedynie zostało mulenie i brak smaku na większość rzeczy

Kupiłam sobie sukienkę w h&m. Taka lekka, w sam raz na ciepłe dni, które mam nadzieję przed nami w końcu. I wiecie co? Ale mi już brzuszek się odznacza. Zwłaszcza jak spodnie go troszkę nie maskują. U mnie na plusie 1,4 kg i trochę się martwię, że zbyt szybko tyję.
Kurde ja mam chyba mniejszy brzuch niz przed ciaza :( i w sumie tez zaczynam sie martwic

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurde ja mam chyba mniejszy brzuch niz przed ciaza :( i w sumie tez zaczynam sie martwic

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie martw się :) niektóre kobiety w pierwszym trymestrze chudną;) moja gin mi mówiła ;) a ja należę do tych osób co zamiast chudnąć to będą tyć ;) ale takich kg nie liczę ;) nawet fajnie się czuje z takim brzuszkiem ;)

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry