gie_er
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już jestem od miesiąca mam taką pracę, że w ciąży opada.Ja jeszcze nie poinformowałam o ciąży w pracy. Myślałam, żeby iść od sierpnia, żeby moje koleżanki mogły iść spokojnie na urlop w lipcu. Wszystko zależy od tego jak będę się czuła.
Też jestem ciekawa od kiedy się wybieracie.
Hehe m nosiłam do niedawna a teraz już niewiem bo brzuszek mi urosl a do czerwca jeszcze urośnieMalec miałam podobna do twojej na swoim ślubie po poprawinach polecam w 100 % bardzo wygoda. Mam w szafie ja raz założona jaki masz rozmiar możesz wziąć moja hehe
No na pewno już, będzie za mała do czerwca bo rozmiary 36-38Hehe m nosiłam do niedawna a teraz już niewiem bo brzuszek mi urosl a do czerwca jeszcze urośnie
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde ja mam chyba mniejszy brzuch niz przed ciaza i w sumie tez zaczynam sie martwicKupiłam sobie sukienkę w h&m. Taka lekka, w sam raz na ciepłe dni, które mam nadzieję przed nami w końcu. I wiecie co? Ale mi już brzuszek się odznacza. Zwłaszcza jak spodnie go troszkę nie maskują. U mnie na plusie 1,4 kg i trochę się martwię, że zbyt szybko tyję.
Nie martw się niektóre kobiety w pierwszym trymestrze chudną moja gin mi mówiła a ja należę do tych osób co zamiast chudnąć to będą tyć ale takich kg nie liczę nawet fajnie się czuje z takim brzuszkiemKurde ja mam chyba mniejszy brzuch niz przed ciaza i w sumie tez zaczynam sie martwic
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom