reklama
Trzymam kciuki za badanie, wszystko będzie dobrze :*Hej dziewczyny
Ale ja mam stres przed tymi badaniami, zaraz pod prysznic uciekam i przed 14 mam pociąg do Katowic aby zdążyć jeszcze musze dzieci do mamy zaprowadzić.
Wczoraj pożarłam z mężem o wesele na które byliśmy proszeni a ja nie mam ochoty na nie iśc bo tam ma być prawie 300 osób i nie usiedzę całej nocy a umawialiśmy się wcześniej że o 19 pojedziemy do domu to on już zmienił zdanie ( tak mi się wydaje że mamusia z tatusiem mu tak kazali zrobić ) że się zdenerwowałam i kazałam mu samemu jechać, już raz tak zrobił że poszedł na ślub z przyjęciem w domu niby robił za fotografa a ja widziałam po zdjęciach jak się świetnie bawił i mnie zostawił sama w domu ( a byłam w 5 miesiącu ciąży) nie raz to mam już dość go
Ok dziewczyny uciekam się szykować bo nie zdążę
Miewasz teraz czasem ataki nerwicowe? Ja miałam kilka w swoim życiu, po których ładowałam na SOR. Na razie się to nie zdarza, nigdy nie brałam leków.Brałam leki przez dwa, trzy lata. Teraz nie biorę od roku, odstawiłam ze względu na starania o dziecko. Po poronieniu Pani psychiatra chciała mi dać leki, wypisała receptę ale ich nie wykupiłam. Myśl o kolejnej ciąży, to było dla mnie lekarstwo.
Ja miałam przeprowadzkę w lutym na swoje (mieszkaliśmy z tesciami). Mimo, że teściów mam cudownych, to bycie u siebie jest nie do opisania@Karolcia90 przeprowadzkę planujemy w lipcu, sierpniu. Boję się tego bałaganu
Prawdziwe ☺ jak to powiedziałam kilku znajomym to powiedzieli ze cieszą sie ze ktoś to powiedział na glos bo czuli sie wlasnie jak wyrodni rodzice a teraz wiedza ze prawie każdy ma takie chwile słabościDobre podsumowanie
Tak, dusi mnie często. Teraz w ciąży też. Do tego bóle głowy, klatka piersiowa, problemy ze snem.Trzymam kciuki za badanie, wszystko będzie dobrze :*
Miewasz teraz czasem ataki nerwicowe? Ja miałam kilka w swoim życiu, po których ładowałam na SOR. Na razie się to nie zdarza, nigdy nie brałam leków.
Ja miałam przeprowadzkę w lutym na swoje (mieszkaliśmy z tesciami). Mimo, że teściów mam cudownych, to bycie u siebie jest nie do opisania
KiKi88
Zaciekawiona BB
Gratuluje!! sami chlopcy u nas na forumHej dziewczyny, piszę na szybko, właśnie wyszłam i wszystko ok maleństwo już o tydzień starsze niż z OM i na 99% chłopiec... Więcej odezwę się wieczorem bo teraz idziemy z S świętować jupiii
Orchidea1312
Początkująca w BB
Kolejna modelka nam rośnie [emoji7] . Starsza córcia mogłaby godzinami stać przed lustrem, poprawiać włosy i ćwiczyć minki i będzie mieć widać konkurencję haha . Wiec ja to się już do lustra nie dopcham [emoji3]@Orchidea1312 ale się nasmialam z Twojej przepięknej dzidzi, pełen luz i chillout, cudownie
Czas na dom z 3 łazienkamiKolejna modelka nam rośnie [emoji7] . Starsza córcia mogłaby godzinami stać przed lustrem, poprawiać włosy i ćwiczyć minki i będzie mieć widać konkurencję haha . Wiec ja to się już do lustra nie dopcham [emoji3]
reklama
@Ankuś ja po poronieniu stosowałam to samo lekarstwo. Ciągle myślałam o kolejnej ciąży i o tym kiedy wreszcie znów będziemy mogli się starać. U mnie trudnym problemem do przejścia było zostanie chrzestną dziecka siostry mojego męża. Tak bardzo byłam o Nią zazdrosna, wręcz zła. Ale to bardziej temat na zamkniętą grupę Ostatecznie wzięłam się w garść. Bo przecież mały brzdąc niczemu winien nie jest. Jedyne co potrzebuje to miłość. Teraz uwielbiam tego malucha ale za każdym razem kiedy na Niego patrzę czuję swoją stratę.
@maggie91 ja też mieszkałam z teściami. Mieliśmy pokój 8m2 a oni byli zaraz za naszą ścianą w pokoju przechodnim. Teściowie naprawdę bylo cudowni i staraliśmy się żyć w zgodzie. Ale wiadomo jak to czasem jest. Po 4 latach wreszcie się wyprowadziliśmy na swoje i jest tak cudownie. <3
Ja z kremów używam Perfectę Mamę. Krem na biust tak miło koi ból. Ma wyciąg z kapusty ^^
@maggie91 ja też mieszkałam z teściami. Mieliśmy pokój 8m2 a oni byli zaraz za naszą ścianą w pokoju przechodnim. Teściowie naprawdę bylo cudowni i staraliśmy się żyć w zgodzie. Ale wiadomo jak to czasem jest. Po 4 latach wreszcie się wyprowadziliśmy na swoje i jest tak cudownie. <3
Ja z kremów używam Perfectę Mamę. Krem na biust tak miło koi ból. Ma wyciąg z kapusty ^^