reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Witam po przerwie ja mam dzisiaj stres przed wizyta o 15 zmieniam lekarza bo zostalam zle potraktowana przez pierwszego. Ogolnie czuje sie dobrze. Czytam Was codziennie i gratuluje wszystkim udanych wizyt i pozytywnych informacji.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam po przerwie ja mam dzisiaj stres przed wizyta o 15 zmieniam lekarza bo zostalam zle potraktowana przez pierwszego. Ogolnie czuje sie dobrze. Czytam Was codziennie i gratuluje wszystkim udanych wizyt i pozytywnych informacji.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie martw się. Będzie wspaniale i pewnie też do nas wrócisz z samymi świetnymi wieściami. Czekamy na informacje :)

@Ankuś jak sobie teraz z tym radzisz, bez leków?
Różnie, jestem w domu na zwolnieniu więc staram się wyciszyć, robić rzeczy na które mam przyjemność. Oglądam seriale, czytam ksiazki. Duszenie jest najgorsze. Denerwuje się tym, bo boję się, że zaszkodze dziecku. Sen mi też pomaga. Jak już nie wytrzymuje, to robię sobie drzemke. Wtedy też mi lżej po przebudzeniu.

@Ankuś ja po poronieniu stosowałam to samo lekarstwo. Ciągle myślałam o kolejnej ciąży i o tym kiedy wreszcie znów będziemy mogli się starać. U mnie trudnym problemem do przejścia było zostanie chrzestną dziecka siostry mojego męża. Tak bardzo byłam o Nią zazdrosna, wręcz zła. Ale to bardziej temat na zamkniętą grupę ;) Ostatecznie wzięłam się w garść. Bo przecież mały brzdąc niczemu winien nie jest. Jedyne co potrzebuje to miłość. Teraz uwielbiam tego malucha ale za każdym razem kiedy na Niego patrzę czuję swoją stratę.
@maggie91 ja też mieszkałam z teściami. Mieliśmy pokój 8m2 a oni byli zaraz za naszą ścianą w pokoju przechodnim. Teściowie naprawdę bylo cudowni i staraliśmy się żyć w zgodzie. Ale wiadomo jak to czasem jest. Po 4 latach wreszcie się wyprowadziliśmy na swoje i jest tak cudownie. <3

Ja z kremów używam Perfectę Mamę. Krem na biust tak miło koi ból. Ma wyciąg z kapusty ^^
Właśnie różnie dziewczyny po poronieniu reagują. Jedne potrzebują czasu, inne chce się od razu starać.

Właśnie różnie dziewczyny po poronieniu reagują. Jedne potrzebują czasu, inne chce się od razu starać.
Rany... Ja ryczałam pokryjomu cały miesiąc na non stopie. Nawet w pracy o_O. Wszystkim wmawiałam że już jest w porządku. Że już się pogodziłam. Zreztą do tej pory się z tym nie pogodziłam... Mam poczucie jakbym zawiodła. Na drugą ciążę czekaliśmy 3 miesiące. Krótko bo udało się od kopa jak za pierwszym :) I ta druga ciąża bardzo mi pomaga. To dzieciątko kocham jeszcze mocniej, ale to się wiąże z tym że tyle samo mocniej się o nie boję. Już nie wspomnę o moim mężu który chodził dosłownie wkurwiony, że ciągle musimy mieć pod górę i że znów muszę cierpieć. Kochany taki... Będzie dobrym ojcem :) Ale nie ukrywam że bałam się starać drugi raz. Srwierdziłam że cokolwiek by się nie stało dam sobie radę. No nie ma innego wyjścia :D Póki co jest wszystko w porządku. Jutro się okaże w 100% czy jest zdrowe. Mąż mi wczoraj szepnął w tajemnicy że dopiero po piątkowych badaniach zapanuje w nim spokój ;) We mnie pewnie też. No ale jak nam wczoraj machał to musi być okay <3

Różnie, jestem w domu na zwolnieniu więc staram się wyciszyć, robić rzeczy na które mam przyjemność. Oglądam seriale, czytam ksiazki. Duszenie jest najgorsze. Denerwuje się tym, bo boję się, że zaszkodze dziecku. Sen mi też pomaga. Jak już nie wytrzymuje, to robię sobie drzemke. Wtedy też mi lżej po przebudzeniu.
Ty nadal na leżącym?? Bo jak ci sie w domu nudzi to cie zapraszam na leżak na wioche :)

Hej wskakuje napisac że dziś w biedronce zabawki - 50% a lody -60% choć moja kumpela powiedziała że powie mężowi że dziś mu za - 50% zrobi :p:p.

Udało mi sie upolować znikopis duży z carsa za 18zł. Trzyamm kciuki za wizyty

reklama
Do góry