GratulacjeDziękuję kochane :*
Dobrze ze wyszło jak wyszło.
Więc genetyczne za nami reszta pomiarów super wg USG 12tc czyli idziemy książkowo :-)
reklama
Super kochana widzę że dzisiaj dzien dobrych wiadomości !!! Gratuluję :*
Podgladaliscie płeć??
Podgladalismy narazie wskazanie na chłopaka ale to się jeszcze może zmienić tak mówił ale bardziej chłopiec niż dziewczynka za 3 tygodnie może lepiej będzie widać
M@gda
Moderatorka
Witaj. Jasne ze mozesz. Juz mamy dziewczyny z konca listopada a i tak kilka z nas wczesniej porodzi.Witam się nieśmiało i pytam czy mogę do Was dołączyć ? Termin mam na koniec listopada, ale mam już córeczkę z 1.12. i tak mi jakoś do grudniówek mocniej serce bije...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reniuszek
Love in the knick of time
Dziękuje :*Reniuszek super wiesci:**a kto Wam sie marzy?
Małgoś brawo!!jakie niskie ryzyko!super:*masz zdjecie jakies?
Witam nowe Mamusie
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Mi się marzy oczywiście córeczka a mojemu em chłopak Haha ha typowe
Piotrusiowa
Fanka BB :)
Dziękuję. Ostatnio urodzilam dzień po terminie. Teraz mam nadzieję, że to będzie kilka dni po i może znowu 1.12 okaże się tym drugim najszczesliwszym dniemWitaj. Jasne ze mozesz. Juz mamy dziewczyny z konca listopada a i tak kilka z nas wczesniej porodzi.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Piszecie o preferencjach płci. Maz w pierwszej ciąży chciał córeczkę i teraz chce drugą. Tak się w pierwszej zakochał
Angella210
Super zdjęcia dziewczynySame dobre wiadomości jak mnie to cieszy
kosa1212
Cudna dzidzia[emoji1]Już po wizycie. Powietrze że mnie zeszło wszystko w porządku!!!
[emoji173]️
Dzidziuś ma 5.5cm
Przeziernosc 1.1mm czyli w porządku uff!!!
Serduszko pięknie bije 168.
Kosmowka się zespolila i już idzie do góry. Doktor pozwolił mi chodzic po podwórku jupi płeć 50/50 więc nie wiem nic Haha.
I co najlepsze dla mnie nie zapłaciliśmy za wizytę. Doktor powiedział że to w ramach poprzedniego usg uf kamień z serca.
Za tydzień badanie na fotelu i wyniki cytologia.
Mój em zabrał zdjęcia 3d. Później wrzucę :-) Zobacz załącznik 807883
Ale się nagadalam. A jak u Was????
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
kosa1212
U kogo masz wizytę w babka medica? Ja niestety 1 kg ale na plusie[emoji16]Ja już po wizycie. Odebrałam wyniki wszystko jest w normie. Jeśli chodzi o torbiel to kazała monitorować. Rozmawiałam z nią o usg genetycznym i teście papp powiedziała, że dobrze ze się zdecydowałam i że warto zrobić. Pytała o miejsce gdzie będę robić i jak jej powiedziałam to powiedziała, że wybrałam świetne miejsce i że jedni z lepszych specjalistów tam są i żeby wtedy sprawdzić też torbiel. Zapisałam się na to badanie i będę robić 14.06
3.06 mam też wizytę w babka medica i tam też usg razem z badaniem więc wtedy już zobaczymy co z torbiela.
A i w ciągu miesiąca a schudłam 1,5 kg [emoji16][emoji16][emoji16]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Super wiadomości! Gratulacje!
Witam nowe Mamusie ;-)
Ja właśnie się obudziłam z drzemki ;-)
Witam nowe Mamusie ;-)
Ja właśnie się obudziłam z drzemki ;-)