reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

U kogo masz wizytę w babka medica? Ja niestety 1 kg ale na plusie[emoji16]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Jurii feduniv. W poprzedniej ciąży CC mi robił w szpitalu w Piasecznie. Teraz chciałam też u niego prowadzić. [emoji4]
Trafiłam do niego z polecenie bo moja siostra z nim w invicta pracowała.

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
@stokrotka277 szok [emoji44] co się dzieje napad bliźniaków w grudniowkach!! Ale super gratulacje i witaj

@Karolcia1992 na pierwszym zdjęciu widać pitolka i jajeczka (tak nisko i nisko pod nóżka albo pepowina nie wiem co to wystaje) <3 urocze!! Hehe gratulacje wizyty. Cudowne wieści. <3

@reniuszek super wieści czekamy na 3D ;)

@Piotrusiowa super ze piszesz jasne że możesz, a nawet trzeba <3 zobacz na posty niżej tam.jest z terminami napisz mi o sobie prv z terminem tak jak tam pisze wszytko w poście to dopiszę Cie do listy.

......:::::::::11tydz i 1dni::::::::.........

A co do płci jak mi mi tak i mężowi obojętnie ;) mąż za każdym razem miał rację i jego Przeczucie się sprawdziło co do płci. Pierwsze mówił że chłopak i był chłopak potem mówił że dziewczynka i była dziewczynka teraz mówi że druga dziewczynka będzie ;) Syn jest jedynym rodzynkiem w całej rodzinie. Fajnie gdyby był kolejny chłopak. Siostra ma dwie córki, brat ma córkę i teraz jego żona ponownie w ciąży o 4 tyg więcej niż ja i prawdopodobnie kolejna dziewczynka będzie. ;) no i ja mam córkę, a syn jest jednym chlopczykiem .

!!!! JEST NAS JUŻ NA LIŚCIE 34 !!!!!!!! wiec kto jeszcze nie jest to:
ZAPRASZAM WSZYSTKIE GRUDNIOWE (i nie tylko) MAMY DO NAPISANIA MI PRV (albo tu jesli nie da)

IMIĘ:
TERMIN OM :
TERMIN USG :
MOJE PRZECZUCIE CHŁOPIEC / DZIEWCZYNKA (zobaczymy potem komu się sprawdzi) :)
W OCZEKIWANIU NA (które już dziecko) pierwsze, trzecie ..itd

WSZYSTKIE DANE BĘDĘ WPISYWAĆ TUTAJ Link do: Termin Porodu (bez komentarzy) WG KOLEJNOŚCI DAT .

@M@gda, a ty nie miałaś dziś wizyty czasem? ? Czy coś nie doczytalam

Mialam, mialam. Ale ja tak ustawiam wizyty, zeby maz ze ma byl i niedawno wyszlam. Musialam tez obdzwonic rodzine bo czekali i jestem.

Orzeszek rosnie. Ma 4.3 cm i nawet troche wyprzedza wzrostem termin z transferu. Serduszko bije 169 uderzen na minute. Raczki sa, nozki sa. Lekarz nawet powiedzial ze cos mu mignelo miedzy nogami, ale zeby zbytnio sie nie przywiazywac do tego.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mialam, mialam. Ale ja tak ustawiam wizyty, zeby maz ze ma byl i niedawno wyszlam. Musialam tez obdzwonic rodzine bo czekali i jestem.

Orzeszek rosnie. Ma 4.3 cm i nawet troche wyprzedza wzrostem termin z transferu. Serduszko bije 169 uderzen na minute. Raczki sa, nozki sa. Lekarz nawet powiedzial ze cos mu mignelo miedzy nogami, ale zeby zbytnio sie nie przywiazywac do tego.

Madziu super wiesci :*
Kiedy masz kolejna wizytę!???

A to zdjęcia 3d. Mój lekarz lubi robić 3d :-D dzisiaj cała wizyta gratis z pięknymi fotkami to się cieszę ☺
DSC_0001_20170524194115641.jpg

Załączniki

• DSC_0001_20170524194115641.jpg
    DSC_0001_20170524194115641.jpg
    42,5 KB · Wyświetleń: 415
reklama

o jaaaaa mega !!!!!!! <3 bardzo sie Ciesze <3 !!!

Do góry