reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
@reniuszek jakie super zdjecia , sama poprosiłaś o 3D czy sam lekarz zrobił ?

@M@gda masz zdjecie ????

Sam robi :-) jak z maksiem byłam mam całą teczkę zdjęć 3d i też nie prosiłam :-)
On po prostu lubi drukować pacjentkom zdjęcia 3d.

Dobrze jednak ze emek był :-)
Stwierdził że na każdą wizytę będzie że mną chodził bo podobało mu się jak dzidziuś fikal :-)

Mam, mam. Co prawda nie 3d ale i tak śliczne ;)
1495650321-aaaaaa.jpeg

Cuuudne dzidzie! Ja byłam w poniedziałek a znowu mam ochotę popatrzeć na mojego skarba ;-)
Po tej drzemce jestem taka zmulona ze dalej leżę pod kocem , zaraz idę pod prysznic i do łóżka. Jutro już mąż idzie do roboty więc sobie dychne :p
A byłam w kinie, nawet spoko bajka. O młodszym bracie- mój syn cały czas powtarza że chciałby rodzeństwo, marzy o tym, jeszcze nic nie wie, chyba powiemy mu po następnej wizycie czyli 19 czerwca ;-)

Już po wizycie. Powietrze że mnie zeszło wszystko w porządku!!!
[emoji173]️
Dzidziuś ma 5.5cm
Przeziernosc 1.1mm czyli w porządku uff!!!
Serduszko pięknie bije 168.

Kosmowka się zespolila i już idzie do góry. Doktor pozwolił mi chodzic po podwórku jupi :-D płeć 50/50 więc nie wiem nic Haha.

I co najlepsze dla mnie nie zapłaciliśmy za wizytę. Doktor powiedział że to w ramach poprzedniego usg uf kamień z serca.

Za tydzień badanie na fotelu i wyniki cytologia.

Mój em zabrał zdjęcia 3d. Później wrzucę :-) Zobacz załącznik 807883

Ale się nagadalam. A jak u Was????
Jakie wspaniałe wieści :) Bardzo się cieszę, że sprawa z przeziernością się wyjaśniła, bo cały czas trzymałam kciuki! :)

reklama
Cuuudne dzidzie! Ja byłam w poniedziałek a znowu mam ochotę popatrzeć na mojego skarba ;-)
Po tej drzemce jestem taka zmulona ze dalej leżę pod kocem , zaraz idę pod prysznic i do łóżka. Jutro już mąż idzie do roboty więc sobie dychne :p
A byłam w kinie, nawet spoko bajka. O młodszym bracie- mój syn cały czas powtarza że chciałby rodzeństwo, marzy o tym, jeszcze nic nie wie, chyba powiemy mu po następnej wizycie czyli 19 czerwca ;-)
My niedawno powiedzieliśmy córce bo już od dawna marzyła o rodzeństwie. W tym roku 7 znajomych urodziło więc wszyscy mają rodzeństwo tylko nie ona[emoji39] oczywiście pierwszego dnia w przedszkolu wypaplała komu mogła że mama ma dzidziusia w brzuchu[emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry