blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Dębski clinic. Już któryś lekarz mi poleca to miejsce.A gdzie będziesz robić ? ;-) może też o tym bardziej pomyślę :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dębski clinic. Już któryś lekarz mi poleca to miejsce.A gdzie będziesz robić ? ;-) może też o tym bardziej pomyślę :-)
Cudowne wieści!!!! Gratulacje zdrowego DzieciaczkaJuż po wizycie. Powietrze że mnie zeszło wszystko w porządku!!!
[emoji173]️
Dzidziuś ma 5.5cm
Przeziernosc 1.1mm czyli w porządku uff!!!
Serduszko pięknie bije 168.
Kosmowka się zespolila i już idzie do góry. Doktor pozwolił mi chodzic po podwórku jupi płeć 50/50 więc nie wiem nic Haha.
I co najlepsze dla mnie nie zapłaciliśmy za wizytę. Doktor powiedział że to w ramach poprzedniego usg uf kamień z serca.
Za tydzień badanie na fotelu i wyniki cytologia.
Mój em zabrał zdjęcia 3d. Później wrzucę :-) Zobacz załącznik 807883
Ale się nagadalam. A jak u Was????
Widzisz Kochana, lekarz jednak porządny człowiek [emoji6] A z Dzieckiem od początku wiedziałam, że będzie ok. Super wiadomości gratulacje [emoji8]Już po wizycie. Powietrze że mnie zeszło wszystko w porządku!!!
[emoji173]️
Dzidziuś ma 5.5cm
Kosmowka się zespolila i już idzie do góry. Doktor pozwolił mi chodzic po podwórku jupi płeć 50/50 więc nie wiem nic Haha.
I co najlepsze dla mnie nie zapłaciliśmy za wizytę. Doktor powiedział że to w ramach poprzedniego usg uf kamień z serca.
Cuuuudna wiadomość! I po co ten lekarz wcześniej takie głupoty gadał! ? Cieszę się Waszym szczęściem!Już po wizycie. Powietrze że mnie zeszło wszystko w porządku!!!
Dzidziuś ma 5.5cm
Super kochana widzę że dzisiaj dzien dobrych wiadomości !!! Gratuluję :*U mnie też wszystko super Dziecko ma 7 cm , wszystko widzieliśmy rączki., nóżki., żołądek wszystko na swoim miejscu tak się cieszę...Ryzyko skorygowane po teście pappa to 1:20000 , jupiii
Ile staraliście się o dziecko?Ambitny plan mąż ma a tak na serio, macie plan na dużą rodzinę?
Ja bym chciała dwójkę ale jak nam produkcja zajmie tyle co pierwszego to nie wiem czy za stara nie będę ;(