daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Witam mowe mamy! Super, że jest nas więcej ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie nowe dziewczyny !
Brzuchatko jak tam ?
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj, Super, że się ujawniłaś.
Szwajcaria piękna jest, w sumie byłam tylko ze 2 razu w podróży u klienta w Genewie, ale podobało mi się i tak
Cieszymy sie razem z toba!!! Super!!!I juz po
Wszystko jest dobrze u naszej fasolki!
Slyszelismy jak bije serduszko..jej to takie emocje, dopiero jak sie to zobaczy na wlasne oczy, to dociera, ze naprawde sie w brzuchu malego czlowieka nosi! :-)
I fajnie to zorganizowali, lekarz umial tylko po hiszpansku,ale weszly tez z nami dwie babeczki, ktore wszystko na angielski tlumaczyly, a moj mąż mnie za rękę trzymal i jak czegos nie zrozumialam, to tez mi wszystko mowil ))) ( moj angielski jest bardzo przecietny, bo 10 lat mialam niemiecko w szkole)
Wrzucam fotke, bardzo przecietnej jakosci, bo dostalismy tylko wydruk na papierze, ale i tak sie w nia caly czas gapie [emoji14]
Teraz to juz jestem spokojniejsza)))
Jeszcze raz dzieki dziewczyny! :-)
Ale cudowne wieści kochana! Gratuluję!I juz po
Wszystko jest dobrze u naszej fasolki!
Slyszelismy jak bije serduszko..jej to takie emocje, dopiero jak sie to zobaczy na wlasne oczy, to dociera, ze naprawde sie w brzuchu malego czlowieka nosi! :-)
I fajnie to zorganizowali, lekarz umial tylko po hiszpansku,ale weszly tez z nami dwie babeczki, ktore wszystko na angielski tlumaczyly, a moj mąż mnie za rękę trzymal i jak czegos nie zrozumialam, to tez mi wszystko mowil ))) ( moj angielski jest bardzo przecietny, bo 10 lat mialam niemiecko w szkole)
Wrzucam fotke, bardzo przecietnej jakosci, bo dostalismy tylko wydruk na papierze, ale i tak sie w nia caly czas gapie
Teraz to juz jestem spokojniejsza)))
Jeszcze raz dzieki dziewczyny! :-)
Dzieki ;* A ktore usg? ja tez teraz jak mi zeszly te wszystkie emocje, to dostalam wilczego glodu.. co zamowilas dobrego?@brzuchatka- super, cudna wiadomość!!! Gratulacje!
Ja już się nie moge doczekać mojego usg, ehhh jeszcze 11 dni! Oszaleje
czekam na obiad który sobie zamówiłam ponad godzinę temu i jeszcze nie ma! Zaraz jakiś długopis zjem