7 mm Nieba na Ziemi[emoji7] [emoji8]
![0d1ycsqvevghxl57.png](https://www.suwaczki.com/tickers/0d1ycsqvevghxl57.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
7 mm Nieba na Ziemi[emoji7] [emoji8]
Możesz zrobić w piątek, bo rozumiem że robiłaś dzisiaj, to w piątek będą dwa dni.
Trzymam kciuki aby szybko minęło [emoji1] ja pierwszy raz akurat w Dabkach ale zapowiada się cudnie. Oby tylko pogoda jeszcze dopisała [emoji1] my w tamtym roku przeprowadzilismy się do domku i faktycznie tak jak mówisz nie ma nic lepszego jak ogródek dla dziecka[emoji2]Dzień dobry!
@Ankuś projekt w moim stylu, super!!!! Ja właśnie jestem na etapie budowania domu, będa wylewac na dniach wylewki, więc później trzeba chwilę odczekać i zabieramy się za łazienki i flizowanie, już nie mogę się doczekać, już mam dosyć tego bloku, miasta, a tak to będę miała ogródek, na którym postawię sobie basen, dziecku trampolinę i z domu się nie ruszę! Bo teraz jak week przychodzi to trzeba jechac do teściów, a bo za maistem mieszkają, a w bloku nie będziemy siedziec, więc jak już się wprowadze do siebie to nigdzie się nie ruszam!kuchnie planuję białą z derwnem -dąb lancelot z imitacją betonu miedzy szafkami- będzie minimalistycznie i troszkę chłodno, surowo- moje klimaty
zobaczymy jak to wydzie w praniu
[emoji14] mam nadzieję, ze październik- listopad nastąpi przeprowadzka
Jeśli chodzi o ciuszki, to ja wszystkie rzeczy po moim synu dałam szwagierce- jej syn ma dwa latka, ale znowu jest w ciązy i rodzi na dniach, jeszcze nie wie o mojej ciążyona będzie miała córkę teraz więc ciuszków będzie i na chłopca i dziweczynkę
Kosa 1212 uwielbiam Dąbki, była tam kilka razy na urlopie! Wypoczywaj!!!!
M@gda cudowna kruszynka!!!!
Melduje się z pracy, ostatni dzień i urlop!!!! Alez się cieszę! Dzisiaj idę do ginekologa! Zaczynam się stresowac, ale już nie moge się doczekać! Proszę o mocne trzymanie kciuków! Ehhhh jest dopieron 7:30 a gdzie do 17;30?! Chyba zwariuje!