reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Mój małż myślał, ze na izbę mnie będzie wiózł bo takiej mnie nie widział nigdy wiec wiedział, ze strasznie cierpie. Zapowiedział: " we wrześniu torba ma być gotowa bo ja pierd**e szukać po szafkach i kupować " :D uśmiałam się :D

p19uflw1nv024jhl.png

Śmiej się śmiej ;D ja torbę mam już spakowana. Brakuje tylko wygodnego dresu do leżenia za dnia i książek :D oczywiście nie do porodu ale tak o w razie w. Już nawet dzisiaj muslalam ze dostanę skierowanie do szpitala na leżenie hah.

Teraz to leżę ze stosem poduszek pod tynkiem, tak mi Jasiu po pecherzu i szyjke zaczął gm erac, więc troszke go przeganiam .

reklama
To jakie podpaski poporodowe najlepsze :D ? Klapki mam pod prysznic ale muszę zamówić takie na oddział do chodzenia jako ciapy :D

p19uflw1nv024jhl.png
Właśnie takich akcesoriów nie mam :D
Jeśli chodzi o podpaski to ja uwielbiałam te szpitalne z ligniny, bo były przewiewne i czułam większy komfort. Fakt że trzeba było częściej zmieniać.

Teraz nie wiem czy rozdają, Al pewnie nie hah wiec kupie z Bella .

@reniuszek Super wiadomość ;)Mam nadzieje,że będzie tylko lepiej teraz.;*
@doublemummy Odpocznij może spróbuj zasnąć.Będzie dobrze ;*Po prostu się rozciągamy pewnie ;)
@iwilleatyou Ja uważam,że tylko takie wagi powinny być ;)
Ja dzisiaj zrobiłam sobie seans filmowy i obejrzałam 3 filmy na internecie.Jutro pewnie też coś obejrzę.A teraz zmykam do męża ;)

@reniuszek Super, również ci kibicowałam i bardzo się cieszę :)
@Rossiczka Mam nadzieję, że żylak do opanowania. Niestety w ciąży to w każdej chwili może wyskoczyć. Powiem tyle, dobrze że na nodze :D

A jeśli chodzi o gapiostwo, to ja nie tyle jestem bardziej niezdarna co strasznie rozstrzepana. Dzisiaj pakowaliśmy się nad jezioro i wzięłam wszystko oprócz kostiumu :) Kilka dni wcześniej zorientowałam się, że nie ma koszyczka w odpływie zlewu i okazało się że go wyrzuciłam :D I takie sytuacje są codziennie, ja już proszę Konrada żeby myślał za mnie i mnie pilnował, bo sama nie jestem w stanie :D

yuudhqvkh0cpri5e.png

U mnie nie dają :D podkłady na łóżko mam semi czy jakoś tak jeszcze zostala ni cala duża paczka po dziadku ;) juz trzy lata je trzymamy ale sie wykorzysta ;) zamowilam dzisiaj pidzame ze strony od Ciebie z linku. Jak przyjdzie to dodam zdjęcie realne ';) majtki jednorazowe jakieś zwykle apteczne miałam :D

p19uflw1nv024jhl.png

Ja chyba jeszcze nie chcę myśleć o przygotowaniu torby do porodu. Myślę, ze w październiku się za to zabiorę jak dobrze będę leżała ;))))

Która doradzi jakie mleko modyfikowane ma najlepszy skład ? :D na pewno puszkę kupie i tak na wszelki wypadek jakby trzeba było dokarmiac i wiadomo, ze nie każde mleko służy każdemu dziecku ale ciekawa jestem po składzie jakie najlepsze. Juz się gubie w tym :D Hania mogła tylko bebilon a czasem hipp wszystkie inne nie służyły i myślę czy iść w sprawdzowe czy próbować np enfamil

p19uflw1nv024jhl.png
Ja miałam nan pro ha . Kupowałam w buteleczkach gotowe i było ok. Maks dobrze jadł nie miał raczej kolek, ładnie przybieral jak na wcesniaka. Później weszliśmy w bebiko.

reklama
@reniuszek cudowna wiadomość, że szyjka się wydłużyła! Teraz będziesz spokojna.

Dziękuję dziewczyny za kciuki.. Babcia zmarła dzisiaj na naszych oczach. Akurat byliśmy u Niej z mężem. Okropny czas. Nie wiem jak my się pozbieramy. Mąż załamany, Babcia odeszła na jego rękach. Już zasnął po melisie i piwie, a ja pewnie mam noc z głowy.

Do góry